©Star Sport
©Star Sport

Bjelici minimalac težak 2.100.000 dolara

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.08.21. | 18:22

Poznata visina primanja srpskog reprezentativca

Nemanja Bjelica će u Golden Stejt Voriorsima narednoj sezoni zarađivati 2.100.000 evra (tačnije 2,089,448). To je minimalan ugovor za igrača

Srpski reprezentativac je bio slobodan igrač od rastanka sa Majamijem ovog leta, pominjale su se mogućnosti da se vrati u evropsku košarku, ali će još najmanje jednu sezonu biti deo najboljeg klupskog takmičenja na planeti.

Izabrane vesti

Bjelica ima 33 godine, a u NBA karijeri je do sada nosio dres Minesote, Sakramenta i Majamija prošle sezone. U Golden Stejt gde će deliti svlačionicu sa jednim od najboljih trojkaša u istoriji, Stefom Karijem, a prethodno je nosio dresove Treiškirhen Lajonsa, Crvene zvezde, Baskonije i Fenerbahčea.

Voriorsi su pored Bjelice doveli još nekoliko slobodnih igrača, među kojima je najzvučniji vremešni as Andre Igudala, koji je takođe stavio paraf na jednogodišnu saradnju. Igudala će za godinu dana zaraditi 2.600.000 dolara.

Igudala je legenda Golden Stejta, čiji je dres nosio između 2013. i 2019. godine, osvojio tri NBA prstena i bio proglašen za MVP-a finala 2015. godine. Prošle sezone je zajedno igrao sa Bjelicom u Majamiju.


tagovi

Nemanja Bjelica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara