Komentari na vest

Blažič za Mozzart Sport: Gledao sam svaki finalni meč ABA, drago mi je što je Zvezda pobedila, zaslužuje Evroligu

G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Kakav je to borac bio dok je igrao u Zvezdi. Kao da je ceo život proveo u klubu, svaka čast Jaka. Profesionalac kakav se retko viđa.💪
J

JakA Zvezda

pre preko 1 godinu

VRATITI BLAZICA U ZVEZDI ZA SL.SEZONU!
t

tsoG

pre preko 1 godinu

Dobar lik, zauvek ostaje u srcima navijača ❤🤍
s

ssssssss

pre preko 1 godinu

i dalje mi nije jasno zasto nije on u rosteru Zvezde. Branko treba da ima ulogu Simonovica, a to je da bude 12. igrac, kvalitetniji duplo Jaka od njega.

rty

pre preko 1 godinu

Jaka Blazic, Jaka Zvezda! Majstore hvala za sve jedan od vesnika promena u kosarci gde je Mordor pao iako se sada uz obilatu pomoc drzave ponovo dize ali necemo dozvoliti novi mrak za kosarku na ovim prostorima. Svi u Pionir!
4

446

pre preko 1 godinu

Uz obilatu pomoc drzave je doslo do toga da tvoj klub sprovede "promene"..... unistavanje sistematsko evropskog prvakai guranje para u nebitan klub a sve zarad zelje jednog zvala da I on svoju sujetu zadovolji I da mi dobijate izbore
b

brxysd

pre preko 1 godinu

#446 he he he nije tebi lako. Kompleksi do neba. Ali nije ni cudo, sistematsko unistavanje detinjstva velikom broju generacija grobara je ostavilo posledice.
@

@brxysd

pre preko 1 godinu

VI nekome pričate o uništavanju detinjstva ahhaahahhahahaha ahahahahahahha ahahah
R

Rad na odredjeno

pre preko 1 godinu

Pisati kako je Crvena zvezda nebitan klub moze samo neznalica ili zlonameran tip. Crvena zvezda je rodonacelnik domace klupske kosarke. Sa Malog Kalemegdana je sve krenulo. Bez nje se ne moze zamisliti istorija ove igre kod nas, kao sto se istorija srpskog naroda ne moze zamisliti bez Kosova.
n

nadrealnooo

pre preko 1 godinu

Nikad mi nece biti jasno sto nikad nismo pokušali da ga vratimo, decko je klasa!!! Valjao bi u rosteru kao budali šamar bi pao.
M

Maljko

pre preko 1 godinu

Covke, zasto nisi reagovao?
G

Gost134

pre preko 1 godinu

Nemate vi hemiju nego imate Doncica, a ne Jaka nego niko ne moze iskociti u prvi plan pored Doncica i Dragica.
A

Andrejla

pre preko 1 godinu

Pa ostalih 10 igrača prihvata svoje uloge i uskaču iz drugog plana, to se i zove Hemija...ne kao Italijani svojevremeno 5 do 7 igrača zapinje da ubaci 20+ poena pa im malo i 4 lopte
D

Da se ne lazemo

pre preko 1 godinu

Ma uskacu da rasterete Doncica dok on vuce ekipu, da ga donekle odmeni ima kvalitet samo Dragic, ovi ostali su skup prosecnih Evropakih igraca i nista vise. Ukoliko Doncic zakaze, a Dragic ne povuce ovi ostali nemaju sansu za ozbiljan rezultat.
B

BBRS BSR

pre preko 1 godinu

JAKA BLAŽIČ JAKA ZVEZDA 🇷🇸🔴⚪️