©Euroleague
©Euroleague

Bodiroga: Vreme je da podignemo Evroligu na naredni nivo

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.09.22. | 13:57

"Ovo je novi početak, a igrači su osnovni deo buduće evolucije takmičenja", rekao je novi predsednik Evrolige tokom sastanka sa Udruženjem igrača (ELPA)

Evroliga je okrenula novi list. Dugogodišnjeg predsednika Đordija Bertomeua je nasledio Dejan Bodiroga, dok je na mesto izvršnog direktora postavljen Maršal Glikman. Proslavljeni srpski košarkaš nedavno je govorio na sastanku sa Udruženjem igrača (ELPA) i najavio velike stvari, ali sa košarkašima u centru budućeg projekta.

Izabrane vesti

"Posle 22 godine tokom kojih je liga rasla, vreme je da je podignemo na naredni nivo. Ovo je novi početak, a igraču su osnovni deo buduće evolucije takmičenja", rekao je Bodiroga.

Na sastanku u Barseloni prisustvovali su operativci Evrolige, kao i igrači iz 18 klubova.

"Igrači su istinske zvezde ove igre i učinićemo sve da ih stavimo u prvi plan, na terenu i van njega. Svim koji ste ovde i vašim saigračima želim puno zdravlja i uspešnu sezonu", zaključio je novi predsednik Evrolige.

U sličnom tonu prisutnim igračima obratio se i Glikman.

"Glas igrača mora biti najvažniji. Ovo je liga igrača. Zbog toga ljudi plaćaju, da ih vide i ne samo u igri. Žele da osete konekciju i to je veoma važno", rekao je Glikman.

Oglasio se i bek Valensije Martin Hermanson.

"Svi igrači iz Evrope žele da igraju u Evroligi, tako da moramo da shvatimo u kakvoj se situaciji nalazimo. Blagosloveni smo i srećni i moramo da iskoristimo ovu priliku", istakao je Islanđanin.


tagovi

EvroligaDejan BodirogaMartin Hermanson

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara