Bogdanović, Reuters
Bogdanović, Reuters

Bogdan i Beli dvocifreni hvataju zalet, Kingsi se kasno probudili

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.07.20. | 20:54

Milvoki Baksi igraju dominantno - 131:123

Milvoki stvarno deluje jako ubojito, pokazali su to Baksi protiv San Antonio Sparsa, a sada su to na svojoj koži osetili i Sakramento Kingsi. U pripremnom duelu NBA lige Milvoki je slavio sa 131:123, a suštinski Sakramento nije imao neke realne šanse iako je pripretio pri kraju utakmice...

Milvoki je u prvoj četvrtini dao čak 38 poena, uspevao je koliko-toliko da se održi tim Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice, ali je do poluvremena već bilo 80:60. Moraće Kingsi da pojačaju odbranu ako žele bolje rezultate.

Izabrane vesti

Opet su udarničke igle Milvokija bile Bruk Lopez, Janis Adetokunbo, Kris Midlton i Kajl Korver. U prvom poluvremenu Kingsi nisu blistali. Bjelica je posle dve deonice odigrao 17 minuta i postigao je pet poena, dok je Bogdanović igrao samo u prvoj četvrtini u kojoj je ubacio jednu trojku (tri poena, 1/3).

Ipak, u trećoj deonici su naša dva igrača povukla Sakramento unapred i videlo se da će Baksi imati većih problema sa Kingsima. I u trećoj deonici su upravo i Bogdan i Bjelica postali dvocifreni, ali je za preokret moralo mnogo više.

Svakako drugo poluvreme diže nadu ekipi Luka Voltona da može da izazove i najjače ekipe NBA lige. Bruer je trojkama na kraju meča dao šansu Kingsima da možda mogu i do konačnog preokreta, ali nisu Kingsi uspeli do iznenađenja.

Mogu da budu zadovoljni srpski igrači kako su odigrali ovaj meč. Bogdanović jedao 13 poena i imao je tri asistencije i dve ukradene lopte. Bjelica je dao 11 poena i tome dodao četiri skoka. Bjelica je šutirao za tri poena 3/6, a Bogdanović 3/9. Ukupan šut Bogdanovića bio je 5/13, a Bjelice 4/11.

Najefikasniji kod Milvokija bio je Korver sa 22 poena, Lopez je dodao 21, a Janis Adetokunbo je dodao 15, a imao je i devet skokova i šest asistencija.

NBA - PRIPREMNA UTAKMICA

Sakramento - Milvoki 123:131

/Hild 19 - Korver 22/


tagovi

Bogdan BogdanovićNemanja Bjelica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara