Bogdanova odlična partija u senci sukoba sa trenerom (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.04.24. | 07:13

Srpski košarkaš nije skrivao bes u završnici utakmice, nesuglasice sa Snajderom brzo razrešene

Odigrao je Bogdan Bogdanovič novu u nizu vrlo dobrih partija i u pobedi nad Čikagom potpuno opravdano poneo epitet junaka utakmice. Sjajno veče Srbina, ukrašeno sa 20 poena, četiri skoka i šest asistencija ipak je ostalo u senci incidenta u završnici utkmice kada as Atlante nije uspeo da sakrije bes.

Dva minuta pre kraja utakmice, na tajm-autu pri rezultatu 113:96, kod momka koji je sinonim za smirenost nezadovoljstvo je eksplodirao i iskalio ga je tako što je bacio flašu sa vodom o parket, a zatim besno ustao sa klupe.

Izabrane vesti

Usledio je žustri razgovor sa trenerom Kvinom Snajderom, nesuglasice su brzo razrešene, a povod za nesvakidašnju reakciju Bogdanovića ostao je nepoznat.

Da su varnice sa parketa samo deo adrenalina koji nosi utakmica potvrdili su izjavama posle utakmice strateg i košarkaš.

"Bogi je bio strašan. On i ja imamo dobar odnos. Više nego dobar, sjajan. Sviđa mi se kako je igrao večeras", rekao je Snajder.

Na istu temu govorio je i Bogdanović.

"Kvin je moj čovek. Podržavao me je i gurao tokom čitave godine. Imamo te male rasprave što je normalno. Dešava se često da uđemo u raspravu, ali je to normalno jer znači da je obojici stalo. Svima nam je stalo do timskog uspeha", rekao je srpski košarkaš.




tagovi

Bogdan BogdanovićNBA ligaAtlanta HoksAtlantaKvin Snajder

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara