Džon Kolins, Danilo Galinari i Bogdan Bogdanović u borbi za loptu sa Džulijsom Rendlom (Foto: AFP)
Džon Kolins, Danilo Galinari i Bogdan Bogdanović u borbi za loptu sa Džulijsom Rendlom (Foto: AFP)

Bogdanović: Ne mogu da verujem da ću navijati za petla ovog leta

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.07.21. | 17:33

Košarkaš Atlanta Hoksa nije mogao da pomogne reprezentaciji tokom kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre, a finale protiv Italije pratio je u društvu košarkaša koji će u Tokiju predstavljati Azure - Danila Galinarija

Srbija je doživela težak poraz u finalu kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre. U borbi za olimpijsku vizu poražena je od Italije u dvorani Aleksandar Nikolić, pa neće imati priliku da brani srebrnu medalju iz Rija. Državnom timu nije mogao da pomogne Bogdan Bogdanović zbog obaveza u Atlanti, dok su Azuri i bez pomoći njegovog saigrača Danila Galinarija uspeli da se domognu plasmana na Igre. Dvojac je zajedno pratio utakmicu, a Galinari ističe da mu je žao timskog kolege zbog neuspeha, ali i da je Italija bila bolja.

Izabrane vesti

"Imam jednog saigrača iz Srbije. Zajedno smo gledali taj derbi Srbije i Italije kod kuće. Žao mi je mog druga i saigrača Bogdanovića ali mi smo bili jači".

Iako nije bio deo tima koji je izborio plasman u Tokio, našao se na spisku Mea Saketija za Olimpijske igre, gde će Italija igrati u grupi sa Australijom, Nemačkom i Nigerijom.

Istakao je iskusni krilni centar da je odlazak na Igre za njega ostvarenje sna.

"Mislim da je za svakog, pogotovo za moju generaciju san o Olimpijskim igrama stvar o kojoj smo oduvek mislili. To je san sa kojim smo se rodili i odrastali".

Usledio je i odgovor srpskog reprezentativca na društvenim mrežama, koji je poželeo sreću saigraču iz Atlante, koji nosi nadimak Petao (Il gallo na italijanskom)

"Puno sreće prijatelju moj. Ne mogu da verujem da ću navijati za petla ovog leta".



tagovi

Danilo GalinariBogdan BogdanovićAtlanta Hokskošarkaška reprezentacija Italijekošarkaška reprezentacija SrbijeOlimpijske igre 2021tokio 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara