Bogdan Bogdanović (©AFP)
Bogdan Bogdanović (©AFP)

Bogdanović odlučio da testira tržište pre nego što potpiše

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.11.20. | 01:48

U Milvokiju se i dalje nadaju da će srpski šuter doći, ali više ništa nije sigurno

I najbolji znaju da pogreše pa vest Adrijana Vojnarovskog, čoveka koji gotovo nikada ne greši kada su vesti iz NBA lige u pitanju, da Bogdan Bogdanović prelazi u Milvoki Bakse pada u vodu!

I ne samo što pada, već je Bogdan Bogdanović izabrao da testira tržište i potraži bolje prilike, pre nego što uopšte odluči da potpiše novi ugovor. Podsetimo, Bogdanović je ograničeni slobodni agent, što znači da Sakramento može da izjednači svaku ponudu ako to želi. Izgleda da je ipak saradnja srpskog šutera i Kingsa blizu definitivnog kraja pošto on želi da potraži novi izazov u najjačoj ligi sveta.

Izabrane vesti

To bi i dalje mogao da bude Milvoki, a kako tvrdi upravo Adrijan Vojnarovski, u redovima Kingsa i Baksa su se baš nadali ovakvom raspletu. Ali su šanse male. Jer sve zavisi od toga šta Bogdanović želi, a on bi da vidi da li će na transfer pijaci da se pojavi neka ekipa koja je više po njegovom ukusu. Dugo se pominjala opcija transfera u Lejkerse, a za Bogdanovića su zainteresovani i timovi poput Atlante, Majamija i Finiksa.

Nedugo pošto se pojavila inicijalna vest da Bogdanović ide u Milvoki pravo iz SAD stigli su izveštaji da će taj posao biti težak za realizaciju zbog eventualnih problema sa platom gde bi srpski reprezentativac praktično ostao “kratak“ za ozbiljnu sumu novca.

NBA Free Agency otvara se u petak, a prvi potpisi mogu da se dogode već u nedelju. Možda bi do tada situacija oko Bogdanovićeve budućnost mogla da bude mnogo jasnija, ali to sad više niko ne može da garantuje.

Podsetimo, Bogdanović od sledećeg ugovora može da inkasira između 63.000.000 i 72.000.000 dolara na četvorogodišnjoj bazi.



tagovi

Bogdan BogdanovićNBA Free AgencytrejdSakramento KingsMilvoki Baks

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara