Bogdan Bogdanović (© Star Sport)
Bogdan Bogdanović (© Star Sport)

Bogdanović: Znam da sam obećao da ću završiti karijeru u Partizanu, navijam za Jokića u finalu

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.05.23. | 14:28

Bogdan Bogdanović odgovarao na pitanja đaka

Teško da može da prođe neko leto a da se ne priča o Bogdanu Bogdanoviću i njegovom povratku u Partizan. Jedan od najboljih, ali i najpopularnijih srpskih igrača je već duže vreme u NBA ligi, ali to ne sprečave navijače da mu uvek postave isto pitanje. Da li će nekada ponovo obući crno-beli dres?

Srpski reprezentativac i as Atlanta Hoksa je u školi 20. oktobar na Novom Beogradu bio gost u okviru događaja koji je organizovala fondacija Ane i Vlada Divca, a pred đacima je istakao i za koga će navijati u NBA finalu.

Izabrane vesti

"Iskreno, ja navijam za starijeg Nikolu, ipak smo mi bliži prijatelji, igramo i u reprezentaciji, mislim da je dosta iskusniji, ali svakako želimo sve najbolje i mlađem Nikoli. Svakako ćemo imati jednog predstavnika Srbije koji će osvojiti titulu, što je mnogo značajno. Ali navijamo za Denver", poručio je Bogdan Bogdanović, a prenosi Telegraf.rs.

Usledila je priča o reprezentativnim obavezama tokom leta. Srbiju čekaju nastupi na Svetskom kupu.

"Samo da budemo zdravi, da budemo tu, to je nešto najlepše kada se okupi taj krug prijatelja sa kojima ste odrastali i nadmetali se čak i u mlađim danima, a onda nekako svi otputujete po svetu, igrate po klubovima i onda se nađete u reprezentaciji. Kao neka lepa večera ili ručak, familijarna atmosfera i to je nešto specijalno i drugačije od svakog nastupa za bilo koji klub", rekao je Bogdan i izazvao aplauze prisutnih đaka.

Ali, đake je najviše zanimalo da li će se Bogdanović vratiti u Partizan.

"To je malo lakše pitanje. Ne znam još uvek, ali znam da sam obećao. Trudiću se da budem zdrav što duže, da bih mogao. Jer nije poenta doći i biti tu, a da ne mogu da se pomerim", poručio je Bogdanović.

Ali, đaci nisu odustajali, nastavljali su da postavljaju pitanje o Partizanu, a usledilo je i pitanje gde bi voleo da završi karijeru, što je nasmejalo Bogdana.

"Jeste baš uporni, a?" počeo je Bogdan, a zatim dao i konkrentan odgovor.

"Voleo bih da bude Partizan iskreno", rekao je Bogdan i izazvao oduševljenje većine u sali, zbog čega je usledilo pitanje.

"Čekaj, ovde svi navijaju za Partizan?" posle čega je bilo nekih povika negodovanja.

"Dobro, ima i malo zvezdaša, i to je bitno", našalio se Bogdanović.


tagovi

Bogdan BogdanovićKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara