"Bojan Krstović"
"Bojan Krstović"

Bojan Krstović na novom početku - dinamično u trenerske vode

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.01.16. | 15:11

Iskusni košarkaš na Dorćolu vežba za život posle kačenja patika o klin

Bojan KrstovićImali ste već prilike da na ovim stranicama pročitate o jednoj zdravoj košarkaškoj priči koja je pokrenuta na Dorćolu. Gazda Velibor Jojić i proslavljena imena srpske košarke kakva su Miroslav Muta Nikolić i Goran Grbović dobili su uslove da naprave nešto veliko, ali ne radi se u Dinamiku samo o stvaranju igrača. Bojan Krstović, nekadašnji igrač čačanskog Borca, FMP-a, Hemofarma, podgoričke Budućnosti i kragujevačkog Radničkog, nada se da će baš u Dinamu stasati i jedan novi trener.
"Zbog operacije kičme pauzirao sam godinu dana, ali sam se uželeo košarke, pošto je sad zdravstveno stanje u najboljem redu odlučio sam da pomognem Muti. Još uvek mi se ne ostavlja košarka, dobro mi ide, zatim završio sam trenersku školu i sigurno ću se, pošto okončam igračku karijeru, posvetiti trenerskom pozivu. Već sam dobio poziv iz Dinamika da radim sa mlađim selekcijama", otkriva  Krstović u izjavi za MOZZART Sporta.

Trenutno je, međutim, akcenat na naporima da se Dinamik preko Druge muške lige domogne elite.
"U Dinamiku je napravljena prava priča, glavni i odgovorni urednik za košarku je Muta Nikolić. Bojan Kusmuk je trener prvog tima, pored mladih angažovani su i neki iskusni igrači poput Slaviše Bogavca, Stevana Nađfeja, Ivana Stefanovića i mene. Posle prvog dela sezone drugi smo, a prva dva tima ulaze u KLS ligu Srbije. Ono što je najbitnije da je ovo zdrava sredina i da je priča zdrava", kategoričan je Krstović.

Izabrane vesti

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto: Star Sport.


tagovi

KLSKK DinamikBojan Krstović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara