(©Budućnost VOLI/Filip Roganović)
(©Budućnost VOLI/Filip Roganović)

Borac je ljubav, Borac se voli!

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.05.23. | 20:22

“Prošli smo golgotu“, kaže trener čačanskog kluba Dejan Mijatović

Hodali su po ivici ambisa, ali kada je bilo najpotrebnije košarkaši Borac Mozzarta su izvukli najbolje iz sebe i pobedom nad Heliosom sačuvali mesto u regionalnoj ABA ligi. Trener Dejan Mijatović može samo da bude ponosan na svoje izabranike.

Izabrane vesti

Ispunili smo plan. Prošli smo golgotu, preko Podgorice pa do večeras. Borac je ljubav, Borac se voli. Ova publika zaslužuje klub u Aba ligi. Čestitam Čačanima, gradonačelniku, našim sponzorima, ’Pe-Esu’, Mozzartu... Igračima želim da imaju ljubav prema košarci kao što je ima sjajni Hejl koji nas je doveo do pobede. Večeras je trebalo biti u hali kraj Morave. Sebi želim samo da se malo naspavam“, rekao je Mijatović ne zaboravljajući da posebno pohvali Hantera Hejla, koji je sa 30 poena vodio do pobede od 97:67.

Ni trener Heliosa Dejan Jakara nije mogao da ne pomene Amerikanca.

Videli ste šta se desilo kada ekipa ima igrača poput Hejla. Ponosan sam na igrače, sedam puta smo igrali sa juniorima u rosteru. Navijači su došli u Čačak da nas podrže. Naš budžet je manji, a rezultati su veliki. Moramo da se povratimo, okrenemo domaćem prvenstvu, a Čačanima čestitam“. 



tagovi

KK Borac ČačakBorac ČačakBorac MozzartDejan MijatovićHanter Hejl

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara