Komentari na vest

Budućnost se ugasila u Zadru, Micov promašio pobedu, konfuzija zbog rezultata

B

BokiUSA

pre oko 2 godine

Mislim da sutra dobija Partizan da bi sacuvao poziciju 2... deluje realno.
Л

Ложач

pre oko 2 godine

Значи први смо дефинитивно. Тако да сутра уз сво ово напредно предизборно лудило и колективну антисрпску и антируску хистерију се очекује победа црно жутих напредних југо авангардиста! А и ваљало би, мало да се попале а и да буду други јер ћемо са банаменима1(партизаном) лакше него са бананаменима2(футуром) у финалу!
D

Drvo

pre oko 2 godine

Partizan i Buducnost se prate u stopu. Cim Partizan pukne, a svima je jasno da ce to da se desi sutra sa 20+ razlike, eto i Buducnosti sa kiksom. Posle dovodjenja Dragica i Omica Cedevita nam je u stvari jedini protivnik, dok su "banana blizanci" postali smesni.
R

Realnomsm

pre oko 2 godine

Znaci partizan sutra moze lagano dobiti zvezdu postojala je mala bojazan ako sutra izgubi da bude pod velikim pritiskom u moraci ovako cigani sutra gube par razlike ostaje pobjeda tj 2 vise zbog medjusobnog tako da mogu i u moraci izgubit da im bude bezbolno. Sutra sve pare na Partizan slobodno zvezda se sprema za Real koji vec u utorak a to je jedna od utakmica za top 8. Inace grobar sam i msm da je ovo realna prica.
M

Mirko977

pre oko 2 godine

Koliko znam Partizan gostuje i u Ljubljani
l

luja

pre oko 2 godine

@Mirko977 , gostuje i u Titogradu