Janakopulos
Janakopulos

Bukti rat na relaciji Panatinaikos - Olimpijakos: Suluda saopštenja se samo nižu

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.04.24. | 17:28

Grčka košarka ponovo u centru pažnje zbog dva najveća kluba

Ako ste možda mislili da su odnosi Partizana i Crvene zvezde u košarci toliko zatrovani da im nema spasa, šta tek onda reći za Panatinaikos i Olimpijakos. Dva grčka kluba pomeraju granice svaki put kada se susretnu na terenu. Ništa drugačije nije ni sada.

Tokom vikenda u grčkom prvenstvu, Panatinaikos je savladao Olimpijakos rezultatom 77:71, ali to nije sprečilo vlasnika zelenih Dimitrisa Janakopulosa da na svom Instagram nalogu isproziva trenera Olimpijakosa Jorgosa Barcokasa.

Izabrane vesti

"Pružili smo ti 10 prilika da se prilagodiš najboljem u sportu, ali više voliš teatralnost. Ponovo ćemo te poslati na parking", napisao je Janakopulos.

Ovoga puta Olimpijakos je odlučio da oštro odgovori.

"Čuvenog sobara, onaj koji voli da psuje svoj tim, svoje igrače i pristalice, koji voli da preti sudijama (grčkim i stranim), sportistima (aktivnim i penzionisanim). Čovek koji donji veš ostavlja na klupama pored plaže, koji priželjkuje smrt, koji svoje sugrađane dovodi u opasnost prkoseći priručniku za vozače, koji svakog dana preti svima, da prestane da dalje provocira i podstiče na nasilje . Smatramo da će država iskoristiti novi zakon o sportu koji je kreiran za ovakvo ponašanje i konačno stati na kraj, umesto što mu daju najbolju dvoranu u zemlji (OAKA), stvara uslove nelojalne konkurencije ili da modifikuju zakone kako bi to prilagodili".

Usledio je odgovor Panatinaikosa.

Razumemo vašu paniku, ali... Panatinaikos i pristalice tima nastaviće da preduzimaju poteze protiv nasilja zajedno sa društvom i vladom. Barcokizmu nema mesta u grčkoj košarci 2024. Svi vide, svi razumeju", stoji u saopštenju Panatinakosa.


tagovi

KK PanatinaikosKK Olimpijakos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara