©Starsport
©Starsport

Čanak ostaje na čelu mlade reprezentacije, Avdalović preuzeo juniore

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.03.24. | 14:44

KSS saopštio imena selektora mlađih kategorija

Evropska pevenstva za mlađe kategorije predstavljala su povod da pred važna takmičenja Upravni odbor Košarkaškog saveza Srbije imenuje trenere mlađih muških i 3×3 reprezentativnih selekcija.

Izabrane vesti

"Mladu (U20) reprezentaciju na Evropskom prvenstvu u poljskoj Gdinji sa klupe će voditi Nenad Čanak. Juniorsku (U18) reprezentaciju na Evropskom prvenstvu u finskom Tampereu vodiće Vule Avdalović. Kadetsku (U16) reprezentaciju na Evropskom prvenstvu u grčkom Iraklionu predvodiće Vladimir Zlatanović", navedeno je u saopštenju Košarkaškog saveza Srbije uz informaciju i o novom strategu basketaša:

"Trener seniorske muške 3×3 reprezentacije i dalje će biti Marko Ždero, a na mestu trenera mlađih muških 3×3 reprezentacija ostaje Nenad Karanović".

Čanak je trener mlade reprezentacije bio i u prethodnom periodu, Avdalović je juniore preuzeo od Nenada Stefanovića, dok je Zlatanović nasledio kadete od Miloša Isakova Kovačevića.


tagovi

Nenad ČanakVule Avdalovićjuniorska košarkaška reprezentacija Srbijekadetska košarkaška reprezentacija Srbijemlada košarkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara