Komentari na vest

Četiri i po decenije od evropske titule košarkašica Crvene zvezde

D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

Lep uspeh i treba ga obeležavati uvek. ŽKK Crvena Zvezda ima više domaćih titula šampiona Srbije nego KK i ŽKK Jsd zajedno.
P

Prdoje

pre oko 1 mesec

Sofija Pekić je igrala sa maskom.
O

Ojsa

pre oko 1 mesec

Opste je poznato da je Zvezda donela kosarku u Srbiju i Beograd,a to svi treba da znaju,a ne da slusaju razne lazi i razne price od laznim institucijama i Evropskim Seltiskima. Trebaju svi da znaju istoriju srpske kosarke,pogotovo grobari,da citaju malo vise,izguglaju,gledaju dokumentarce,arhivske snimke,filmove i serije kao sto si "Bicemo Prvaci Sveta" gde je prikazano kako je stvorena kosarka u Beogradu na Kalemegdanu i da znaju koje i sta je bio Nebojsa Popovic koji je stvorio kosarku i Zvezdu i da se zna koje prava institucija,a ne da slusaju lazi.
g

gost na mocartu

pre oko 1 mesec

Samo ti veruj u izmisljene filmove. 2023 je proslavljena kao 100 godina kosarke u srbiji i uopste na ovim prostorima.. a klub koji pomisnjes tada nije ni postojao, kao ni Partizan.. kosarku su igrali BSK i Jugoslavija i liga se igrala cak i za vreme drugogo svetskog rata. Umesto sto porucujes da ljudi guglaju i citaju, mozda bi bas upravo ti trebao da citas i edukujes se...
@

@gost na mocartu

pre oko 1 mesec

Druže, misli čovek na košarku koja se utemeljila sistemski kao nacionalni, profesionalni sport. Verovatno su je i u vinčanskoj kulturi igrali na neki način ali bitna je poenta. Da li razumeš poentu?
O

Ojsa

pre oko 1 mesec

Ne budi pglu nego i sam vidi koje i sta je bio Nebojsa Popovic i koliko titula je osvojio sa Zvezdom i sta je napravio sa reprezentacijom Jugoslavije,ali razumem,vas kosarka nije ni zanimala do sredine 80-ih,dok je Zvezda bila na dvocifrenom broju titula vi niste imali nijednu,kad je Zvezda donela prvi Evro trofej u Jugu vi ste trebali drugu ligu da igrate.Objavite mi komentar!!!