Nebojša Čović (© Star Sport)
Nebojša Čović (© Star Sport)

Čović: Hteli smo Pabla Lasa, kontaktirali smo Teodosića, Marjanovića, Raduljicu

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.07.22. | 20:27

Govorio je prvi čovek Crvene zvezde na skupštini kluba

Crvena zvezda održala je danas skupštinu kluba na kojoj je bilo reči o brojnim temama. Mediji prenose reči prvog čoveka kluba Nebojše Čovića koji je istakao da je bila želja crveno-belih da dovedu Pabla Lasa na mesto trenera, kao i da su poslate ponude brojnim srpskim internacionalcima.

Izabrane vesti

"Imali smo ideju da klupu preuzme Pablo Laso, kada smo čuli za rasplet sa Real Madridom. Kada smo uspostavili kontakt, dobili smo odgovor da mu zdravstvena situacija ne dozvoljava da dođe u Beograd", rekao je Čović na skupštini kluba.

Reči je bilo i o Dejanu Radonjiću koji karijeru nastavlja u Panatinaikosu.

"Nismo očekivali da ce otići trener (Dejan Radonjić), kome je ugovor isticao 30. juna. Zbog toga smo i izdali saopštenje nakon pet razgovora tokom juna, kada smo pretpostavili u kom pravcu će sve to da ode. Nije ovo prvi put da radi u Srbiji, pošto se pojavila priča oko kašnjenja u isplatama. Potom je krenula akcija oko pronalaska novog trenera, uvek je rizik sa stranim trenerima, pošto mora da budu redovne isplate."

Potom se predsedni kluba osvrnuo na imena potencijalnih pojačanja.

"Što se tiče ostalih pojačanja, kontaktirali smo Tea, Bobija, Bjelicu i Raduljicu. Teodosić ima ugovor sa Virtusom, Bjelica se odlučio za Fener, Bobi još jednu godinu u NBA, a sa Raduljicom će biti još kontakata, trenutno je nedefinisana situacija, dodaje predsednik crveno-belih", a potom se dotakao slučaja Nikole Kalinića:

"Još uvek se nadam da će Kalinić ostati. Obavio sam par razgovora sa njim, postoje šanse da produži ugovor, sa pojačanom ponudom, koja je možda jača i od Barselone. Pojavio se i Virtus, sve bi trebalo da bude gotovo kroz dva-tri dana".

Zvezda je danas ozvaničila da novi trener ekipe Vladimir Jovanović, dok je Nemanja Nedović novi igrač, očekuje se i ozvaničenje Hasana Martina.


tagovi

Nebojša ČovićKK Crvena zvezdaPablo Laso

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara