Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Čović novi predsednik Skupštine Mornara

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.08.23. | 19:24

Premene u klubu iz Bara

Na Skupštini KK Mornar Barsko zlato za novog predsednika izabran je Nedeljko Lale Čović.

Dosadašnji predsednik Dušan Raičević ostaje u sastavu Skupštine. Čović je od 2001. godine aktivan u rukovodstvu Mornara i Skupština je oberučke prihvatila njegov novi angažman za, kako je rečeno, „dobrobit kluba“.

Izabrane vesti

Skupština je, uz obaveznih pet, dobila još četiri člana, a u narednom sazivu biće proširena za još šest novih članova iz reda uglednih barskih privrednika i brojaće petnaest članova. Sadašnji članovi Skupštine su: Nedeljko Čović („Bonesa“), predsednik, Dušan Raičević (Opština Bar), Goran Đurović („Cerovo“), Božo Sarić („2. decembar“), Srđan Grgić („VG eFISKAL“), Goran Pajković („Centrojadran“), Mihailo Vukić („Allegra“), Marko Maraš („Luka Bar“) i Rajko Šćekić („Auto kuća Šćekić“).

Nepodeljena je želja svih članova Skupštine, novog predsednika Skupštine i predsednika kluba Đorđija Pavićevića da se obezbedi budžet koji je potreban Mornaru za ovogodišnje takmičenje „na četiri fronta“.

"Ostanak Mornara u ABA ligi i u evropskim takmičenjima ne smije biti doveden u pitanje. Članovi Skupštine će se potruditi da Mornar okupi što više sponzora, a neće izostati ni lične donacije kako bi se regulisali dugovi iz prošle sezone i kako bi klub nesmetano funkcionisao u ovoj. Zajednički je interes i ljudi u klubu i navijača i grada, da Mornar nastavi da se takmiči u elitnom regionalnom rangu, jer je u proteklih sedam sezona afirmisao Bar i Crnu Goru, i u regionu i u Evropi, na najbolji mogući način. Zapravo, da nastavi da bude „Ponos Bara“, kao što je bio svih ovih godina", stoji na sajtu kluba.



tagovi

KK Mornar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara