Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Čović o pojačanjima: Ne verujem da će još neko dolaziti, popunjeni smo

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.09.23. | 12:00

Prvi čovek Crvene zvezde zadovoljan izgledom ekipe Duška Ivanovića

Sezona u ABA ligi i Evroligi se bliži. Crvena zvezda i Partizan Mozzart Bet imaju velike ambicije na svim frontovima, međutim i dalje je glavna tema među navijačima da li će biti pojačanja. Po svemu sudeći na Malom Kalemegdanu su završili posao, barem prema rečima predsednika kluba Nebojše Čovića koji je gostovao na RTS-u.

Prvi čovek kluba je upitan da li je Zvezda kompletirala tim?

Izabrane vesti

"Ne znam, ne verujem da će još neko doći, ali ne mogu da isključim", kazao je Čović tokom gostovanja na RTS-u.

Zvezda je tokom leta dovela veliki broj igrača. Redom su ugovore potpisivali Šabaz Nejpir, Milo Teodosić, Jago Dos Santos, Rokas Geidraitis, Adam Hanga, Dejan Davidovac, Nemanja Bjelica, Marko Simonović, Majk Tobi, Džoel Bolomboj. Ugovore su produžili Branko Lazić i Ognjen Kuzmić.

"Mislim da smo dovoljno dobro popunjeni i uravnotežili ekipu sa onim što je tražio trener Duško Ivanović. Sada je trenutno na rosteru 16 igrača i to brojčano gledajući je otprilike zadovoljavajući broj jer imamo ogroman utakmica."

Za razliku od prošle sezone, Crvena zvezda neće igrati utakmice u Pioniru.

"Igraćemo sve utakmice u Areni, tamo ćemo igrati sve utakmice i trenirati, tako da ćemo deliti sve sa drugim timom zbog termina. Dobra je ekipa, jasne su ambicije koje su postavljene i mislim da imamo konkurentan tim koji može da napravi jako dobre rezultate. Nama je bitno da imamo regularan ambijent", naglasio je prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.


tagovi

KK Crvena zvezdaNebojša Čović

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara