Frenk Kaminski (©Starsport)
Frenk Kaminski (©Starsport)

Crno-beli sa 13 igrača u Španiji, Kaminski spreman da pomogne, uz ekipu i Pavlović, Varda, Tripković...

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.12.23. | 09:57

Partizan Mozzart Bet ove nedelje na turneji po Pirinejima

Predstojeća dupla sedmica Evrolige za košarkaše Partizan Mozzart Beta dolazi u sjajnom momentu, posle osam uzastopnih pobeda u svim takmičenjima i rutinskog trijumfa protiv Budućnosti proteklog vikenda.

Crno-beli idu na noge Valensiji (utorak, 21.00), te Realu dva dana kasnije od 20.45, a dobra vest za Željka Obradovića i njegove izabranike je povratak Frenka Kaminskog. Iskusni centar odradio je u nedelju trening sa ekipom i spreman je da pomogne ekipi u slučaju da za to bude potrebe. Ali ideja je da se ne forsira njegov ulazak u sastav, ako za to nema potrebe. Pre svega kako bi kroz treninge uhvatio još malo ritam pre nego što zaista bude spreman s obzirom da je skoro tri sedmice bio van stroja.

Izabrane vesti

U ekspediciji šampiona Jadranske lige zato je i krenulo 13 košarkaša, u Beogradu su ostali Aleksa Avramović i Uroš Trifunović. Kako je Željko Obradović već potvrdio, odluka je doneta kako bi se imala rezervna opcija za slučaj da se neko povredi.

Danilo Anđušić nije trenirao u nedelju, ali razloga za brigu nema i on će biti u timu, dok je Alen Smailagić radio uredno sa ekipom pošto je odmorio u drugom delu derbija protiv Budućnosti, jer je sve bilo urađeno planski kako bi potencijalni srpski reprezentativac odmorio i bio spreman za nadolazeće napore.

LEGENDE PARTIZANA PROTIV VALENSIJE I REALA

Iznenađenje za desetine klupskih pristalica bilo je pojavljivanje nekadašnjih asova Saše Pavlovića i Ratka Varde. Oni putuju sa ekipom kako bi odigrali prijateljski meč protiv legendi Valensije i Real Madrida.

Dueli su humanitarnog karaktera, a treba podsetiti da su legende Partizana prošle sezone već ugostile nekadašnje asove Reala u Beogradskoj areni.

Za crno-bele će pored Pavlovića i Varde nastupati još Miško Marić, koji će biti u ulozi trenera i igrača, te Nebojša Zorkić, Predrag Šuput, Branko Sinđelić, Vladimir Petrović, Luka Bogdanović, Uroš Tripković, Milenko Tepić i Kosta Perović, koji će po jedno poluvreme igrati za Valensiju i za crno-bele.


tagovi

Frenk Kaminski JuniorKK PartizanPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara