Komentari na vest

Crveno-beli u Stožicama traže prolaz u sedmo uzastopno finale ABA lige

J

Johny7

pre gotovo 2 godine

Zvezda pobeduje za pet poena.
D

Drmrpr

pre gotovo 2 godine

Odlucice poslednji napad!
S

Sasa1234

pre gotovo 2 godine

Bez kalkulacija vcrs, svom snagom na pobjedu, cedevita-olimpija je poslije zvezde najkvalitetnija ekipa u ABA ligi, pa nek se ljuti ko hoce.....ne bi valjalo de se igra majstorica.... U finalu kog god da prodje ocekujem laganu zvezdinu pobjedu, maksimalno mogu jednu utakmicu da dobiju da li budicnost u moraci ili partizan sudijskim navlacenjem ( Boltauzer ) zvezda je daleko kvalitetnija i ako centra nemamo citavu sezonu, opet ponavljam COL je uz zvezdu daleko najkvalitetnija popunjena na svim pozicijama sa po dva kvalitetna igraca....
N

Nemamo centre

pre gotovo 2 godine

Mislim da ce mo izgubiti ovu drugu jer CENTRE NEMAMO ali nikako osim Mitrovica koji je vise krilni centar,oni penzioneri i bivsi kosarkasi kuzmic i cirbes sluze nam samo da popune broj igraca i sede na klupi i masu peskirima(isto kao i simonovic) tako da bukvalno celu seconu igramo bez i jednog klasicnog centra,to je stvarno Sramota! Sanjam taj dan kad cu konacno docekati da vidim ljeda kuzmicu i cirbesu,njih obojica imaju prosek od 3p i 4.skoka u toku cele sezone,ubedljivo dva najgora centra koja postoje u celoj Evropi trenutno!
B

Bursa

pre gotovo 2 godine

Slazem se potpuno!👍 kuzmic i cirbes vise nisu za profesionalnu kosarku u opste i to je cinjenica,oni mogu da igraju jedino rekreativno tamo negde u rumunskoj ili pakistanskoj ligi i nista vise od toga,njihove karijere su zavrsene jos pre 3.god,zali boze ko ih vise drzi u klubu,od njih dvojice nemamo ama bas nikakve koristi ali apsolutno nikakve,u klubu ih drzi uprava sve zbog starih zasluga iako i oni znaju da su obojica vec odavno penzionisani a i somon takodje!
I

Iks Tb

pre gotovo 2 godine

Prvo pravopis,lako ces za ostalo.. ce mo - cemo. Drugacije nikako ne moze..
G

Gost777

pre gotovo 2 godine

neko 7 uzastopno a neko 9 godina bez finala
G

Gost777

pre gotovo 2 godine

mozda bi I bilo OK da odigramo I trecu utakmicu čisto da se vrate u formu igraci
V

Voždovac

pre gotovo 2 godine

To sam i ja pomislio, pre svega zbog vraćanja iz povreda pojedinih igrača. Ali opet, koliko je važnih utakmica Zvezda odigrala sveža ove sezone? Mislim da je ova protiv Cedevite bila prva.
K

Kemp

pre gotovo 2 godine

Neće Radonja kalulisati, idemo na pobjedu ! pa i ako izgubimo imamo tu treću ... Srećno momci !