Komentari na vest

CSKA planira da dođe u Beograd, srpski klubovi pozvani u Moskvu

P

Pavlee

pre gotovo 2 godine

Ukoliko bi došlo do nekog razgovora i dogovora između naših i Ruskih klubova pa zar nebi bilo bolje i logičnije da se CSKA, Uniks i Zenit priključe k nama i nastupaju u šampionatu Srbije. Svima bi bilo lakše, jednostavnije i lepše. Rusi bi tako imali kontakt sa Euroligaškom košarkom (CZ i P), a naši timovi bi izbegli, da se vozaju i tumaraju po bespućuma Rusije da bi odigrali utakmicu protiv tamo nekih polu-klubova kao što je Autodor pa Nižni itd. Sledeći vid naše pomoći bi bio, da se Rusima postavi uslov da za njih igraju samo Ruski i naši državljani namesto pustih amera i drugih stranaca. Tako bi ih ponovo naučili kako se razvijaju domaći talenti i šta znači prava košarka. Oni su to odavno izgubili. Jedan njihov klub da domaće utakmice igra u Nišu, drugi u Kragujevcu a treći u Novom Sadu. Idemoooo!!!
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Srbi i Rusi braća zauvek 🇷🇸🇷🇺🇷🇸🇷🇺🇷🇸🇷🇺🤝👍👏💪🙏 Z
D

Dobrodosli

pre gotovo 2 godine

PUNA PODRSKA ZA BRACU RUSE OD PRAVIH SRBA ZVEZDASA!
N

Nekk

pre gotovo 2 godine

Uplate na racun KKCZ i KKP par miliona sad kad ne igraju u EL
Ј

Јосиф

pre gotovo 2 godine

92-95 због санкција УН према СРЈ, клубови немогу да играју у европи. Једини ривали Звезде су Олимпијакос у Београду и гостовање Вардару у Скопљу, непамтим даје неко звао звезду да игра бар пријатељски или турнирски у русији, али затоа сада Зенит у фудбалу, Цска у кошарци, таман да попијемо суспензију(недај боже) од УЕФЕ или Фибе, и можемо онда дасе сликамо. Позз
h

hrvoje josif

pre gotovo 2 godine

igraj ti prijateljske sa tvojim dinamom i hajdukom,mani se ti Srbije i nase Brace Rusa!
G

Gostpoipoi

pre gotovo 2 godine

Kaze covek, sad ce svi da smanjuju budzete... Samo jedan klub povecava budet i placa wild card...
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Kakve veze ima Partizan sa izbacivanjem ruskih ekipa iz EL genije? Zbog toga smanjuju budžet. Jasnije? Pročitaj lepo, razmisli malo duže jer ti treba očigledno treba vremena, pa pošalji komentar.
Д

Др Хаџи

pre gotovo 2 godine

Па реци то свом терзи тај троши четири до пет пута више него ккп…
D

DelijaNS

pre gotovo 2 godine

Hadži brate pa terza i ostoja braća rođena! Poternice, veliki odmori, bahatost, stranačka pripadnost, idopoklonstvo, itd...
r

rea

pre gotovo 2 godine

@DelijaNS, Ostoja, ipak, nije bio na interpolovoj poternici.
Д

Др Хаџи

pre gotovo 2 godine

@DelijaNS све јасно брате само ме много иритира кад се међусбно оптужују а једнако су зло…
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...je Ostoja bio u zatvoru.
M

MVPČAČAK

pre gotovo 2 godine

Mislim da oko ove priče oba naša kluba treba da sednu i da se dogovore,pre toga dobro da razmisle šta im je činiti.
O

Otodjibaje

pre gotovo 2 godine

Setili se braća Rusi da i mi postojimo...Zele braca da preko nasih ledja prkose onima koji ih odbacuju...tolika zemlja, tolika bogatstva, tolika istorija, toliki potencijal, a njima i dalje bitno sta ce reci zapad...oni su vesternizovani vise od bilo koje druge nacije....stidite se braco Rusi na kakve niske grane ste spali....
K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

Zašto nas se niko nije setio pre 2 godine recimo? Zašto tada nismo dobijali pozive da učestvujemo sa njima na turnirima? Tada nismo igrali košarku jel?
O

Otodjibaje

pre gotovo 2 godine

Tuga moj druze. Tolika zemlja, a nju i dalje brine sta ce bagra sa zapada reci za njih,a hoce preko nasih ledja nesto njima da dokazu i pokazu...gde su bili kad je nama bilo najteže ?
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Ovo nema veze sa košarkom već je podrška dva bratska naroda u novonastaloj političkoj situaciji.
d

djiki

pre gotovo 2 godine

Tako deluje, kad ih niko nece dodjite braco Srbi.. Mi smo svima sredstvo za potkusurivanje. I zapadu i istoku. Kako god da se okrenemo zadnjica nam je pozadi
K

Kurvice

pre gotovo 2 godine

Krojfe zasto je tvoj deda prodao veru za veceru, i odrekao se pravoslavlja i tebe naucio da navijas za Partizan i naucio te da mrzis Srbiju, Rusiju i Zvezdu? Zbog jedno i po sobnog stana?

Avangardista

pre gotovo 2 godine

@Kurvice Ne baljezgaj i mani se tih vasih izmisljotina. Evo ja, rodjen i zivio do nepune 18-e u Kninskoj Krajini, od cace i matere Srba, pravoslavaca koji su slavili i slavu i Bozic kad je to skoro pa bilo zabranjeno i gle cuda - niko ne prodade vjeru za veceru a sto se tice tvoje mile i drage zvezdane za nju su navijali i navijaju samo oni koji moraju da dokazuju srpstvo (citaj mjesani brakovi) i bivse komunjare i srbormrsci; dolje odakle sam to ti je ono, caca Srbin, mate hrvatica i 'mora' za zvezdu navijati a od ovih 'poznatih' prvo mi pada Djokovic na pamet koji je isto mjesanac. Ali za razliku od mnogih 'mozgova' ja sam i uvijek cu navijati za Djokovica sve dok mu ispred imena pise SRB a ako kojim cudom bude pisalo cz tad ce za mene postati mrtav. Jel shvatas sad konjino da ne treba da generalizujes i izmisljas neke cinjenice koje su ustvari prica za malu djecu?!
x

xbaki

pre gotovo 2 godine

neka hvala, dobri smo
S

Samo vi cackajte mecku . Koliko vidim , izbac

pre gotovo 2 godine

Strasno