(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

CSKA u narednom periodu bez Džejmsa koji je otputovao u SAD

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.02.21. | 12:56

Amerikancu u kratkom periodu preminula dva člana porodice

Samo mesec dana pošto mu je preminuo deda koji ga je odgajio, Majk Džejms je ostao bez još jednog člana porodice, zbog čega je, kako je CSKA saopštio, sjajni bek otputovao u SAD.

Izabrane vesti

"Član našeg tima Majk Džejms bio je primoran da otputuje u SAD zbog još jednog gubitka u porodici. Majku izražavamo najdublje saučešće", saopštio je kratko tim iz Moskve koji će na neodređeno vreme biti lišen usluga Amerikanca u mečevima Evrolige i VTB lige.

Džejms koji je sa prosekom od 20,8 poena, 5,8 asistencija, 3,5 skokova i 1,1 ukradene lopte glavni kadidat za MVP nagradu u Evroligi, bio je početkom januara na ivici odlaska iz CSKA koji mu tada nije dopustio da otputuje u SAD na sahranu dede.

Posle duela sa Fenerbahčeom došlo je do konflikta u svlačionici, pa je, kako su preneli mediji, klub razmatrao opciju raskida ugovora sa Amerikancem. Na kraju, kada su se strasti smirile, došlo je do pomirenja, Džejms se vratio u tim i nastavio sa odličnim partijama.

CSKA koji je nanizao četiri poraza, što mu se nije desilo još od maja 2014. godine, trenutno, uz Džejmsa, ne može da računa ni na povređene Nikolu Milutonova za koga je sezona najverovatnije završena, Vila Klajburna i Torniku Šengeliju.


tagovi

majk džejmsCSKAVTB ligaEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara