Komentari na vest

Čudesni Devin Buker zatrpao koš Klipersa i zakazao megdan sa Jokićem i drugovima (VIDEO)

C

CL16

pre oko 1 godinu

Bez Lenarda i Dzordza, LAC nisu imali sanse... a da su oni igrali, izbacili bi ih... Finiks opet ispada, mozda vec od Jokica...
n

nidza1981

pre oko 1 godinu

Iskreno ne vidim kako Denver ovo moze da dobije... trebaju im 4 savrsene utakmice, da ceo tim pored Jokica igra odlicno a on bas da napada kos
n

nba

pre oko 1 godinu

Finiks dobija 4-2 nema denver šanse
a

argh

pre oko 1 godinu

Svaka čast za ovih 25 poena, 3-4 šuta je stvarno bilo teško, ali svi ostali šutevi su posledica katastrofalne odbrane, što 1 na 1, što timske. Ne želim da umanjim ovo što je uradio Buker, jedan mi je od omiljenih igrača, ali ovo je ono o čemu Jasekivičijus priča. Neki su razumeli to kao da kaže da su bolji košarkaši u Evropu, a zapravo je rekao da NBA igrači mogu mnogo više da pruže da su bolje vođeni.
Z

Zbaj

pre oko 1 godinu

Gledaj, ti imas igrace kao M. James i Larkin, koji u Evropi pogadjaju teske suteve, odlicno ih brane, ali oni i dalje sipaju. Onda takav igrac dodje u NBA, u bas tu ligu dje nema odbrane kako svi kazu, pa tamo lice na poluprofesionalce.

Joco Inter

pre oko 1 godinu

Voleo bih da grešim, ali teško Denver ima šanse protiv Finiksa. Imaš 3 superstara u ekipi, plus Ayton.. Ako nekako mogu da zatvore KD-a i Bukera, da se nadaju nečemu, ali vraški zadatak imaće Jokić.