Čus Mateo (©Star Sport)
Čus Mateo (©Star Sport)

Čus Mateo: Moramo da uradimo stvari zbog kojih ćemo se osećati sigurno i dobro u Beogradu

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.04.23. | 18:59

“Moramo da rešimo sve probleme na najjednostavniji način“

Smirile su se tenzije posle užasne završnice druge utakmice u Madridu i sada se ponovo priča samo o košarci.

Trener madridskog Reala Čus Mateo je u najavi susreta sa Saragosom koja se igra u nedeljnom matine terminu govorio o trećem meču sa Partizan Mozzart Betom koji je na programu u utorak od 20.30, a glavna poruka njegovog obraćanja je da ekipa mora da uradi sve kako bi se osećala dobro u Beogradu.

Izabrane vesti

“Ključ je u dobrom osećaju i emocijama, da u ovim danima pronađemo načine da postanemo mentalno stabilniji, da ojačajmo kao ekipa i verujem da ćemo sa tim uraditi dobre stvari. Biće teško igrati protiv rivala koji može da igra jako dobro. Oni su visoka i fizički dobra ekipa“, govorio je Mateo o Saragosi, pa se osvrnuo na duel sa Parnim valjkom:

“Moramo da se osećamo dobro na parketu, da igramo dobru košarku i uradimo sve potrebne stvari u odbrani. Stvari koje će nam pomoći da se osećamo sigurno na parketu i da nam dobar osećaj. Moramo da rešimo sve probleme na najjednostavniji način“.

Podsetimo, Kraljevići će u utorak biti bez Gabrijela Deka pošto je suspendovan na jednu utakmicu, ali bi mogao da nastupi u eventualnoj četvrtoj utakmici. Geršon Jabusele je završio sezonu u Evroligi zbog pet utakmica na hlađenju. Videćemo da li će Valter Tavares zaigrati pošto je propustio drugi meč zbog povrede levog kolena.



tagovi

Čus MateoKK Real MadridEvroligaTop 8 Evrolige

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara