Da li je Kevin Panter prešao preko pola? Majk Džejms misli da nije (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.10.23. | 23:23

Situacija o kojoj se priča

Dugo će se prepričavati finiš četvrte četvrtine meča Olimpijakos - Partizan Mozzart Bet. Imali su crno-beli lepu priliku da pobede u Pireju, ali tragičar je bio kapiten Kevin Panter. Imao je američki internacionalac tri šanse, dva puta je promašio šut, ali nije gubio samopouzdanje ni poverenje trenera Željka Obradovića.

Na 17 sekundi pre kraja, Partizan je imao napad za pobedu. Lopta je ponovo bila u rukama Pantera koji je usled žestoke odbrane protivnika krenuo da gubi loptu, čak mu je i patika spala sa noge. Ipak, uspeo je da je doda saigraču, ali su sudije smatrale da je prešao u svoju polovinu i tako dodelile loptu domaćinu.

Izabrane vesti

Očekivano, vrlo brzo se otvorila diskusija na društvenim mrežama da li je kapiten crno-belih zaista prešao preko pola, ili su sudije napravile grešku.

Jedan od prvih koji se oglasio je as Monaka Majk Džejms. On nije imao dilemu.

"Ovo nije bilo preko pola", jasan je bio Majk Džejms.

Pogledajte ovu situaciju


Kako god bilo, pamtiće se pobeda Olimpijakos posle produžetka jer je posle izgubljene lopte Pantera, Džejms Naneli uspeo da donese dodatnih pet minuta, ali na kraju izostao je trijumf kluba iz Humske koji je tokom drugog poluvremena imao 14 poena prednosti.


tagovi

KK PartizanEvroligaKevin Panter

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara