Kris Pol (©AFP)
Kris Pol (©AFP)

Da li je sezona gotova za Krisa Pola?

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.05.23. | 14:12

Još se ne zna težina povrede zbog koje je ranije završio utakmicu u Denveru

Poraz u drugom meču konferencijskog polufinala sa Nagetsima još je teže pao svima u Finiksu iz razloga što bi potencijalno mogao da bude izgubljen Kris Pol.

Prekaljeni organizator igre ranije je završio utakmicu i otišao u svlačionicu zbog, kako je kasnije navedeno, problema u regiji leve prepone. Sve se desilo na pet minuta do kraja treće deonice, kada je Pol prilikom jednog skoka osetio nelagodu i odmah se uhvatio za preponu, posle čega je samo nastavio put u tunel ka svlačionicama i više se nije vraćao na teren.

Izabrane vesti

“Izgledalo je da je ozbiljnije. Posle više nije mogao ništa da uradi na parketu“, rekao je trener Sansa Monti Vilijams posle utakmice.

Prema najavama iz SAD, više će se o Polovom stanju znati u četvrtak tokom dana, a pojavile su se i prognoze koliko bi dugo mogao da bude odsutan sa terena. Naime, ako se ispostavi da ga samo prepona zateže, onda se situacija prati iz dana u dan. Prvi stepen povrede znači odmor od sedam do deset dana, drugi stepe je četiri do osam nedelja, a najviši znači i da će na parketu biti tek naredne sezone.

Pol ove sezone beleži 13,9 poena, 8,9 asistencija i 4,3 skoka, uz 44 odsto šuta iz igre.  

Treća utakmica serije igra se u noći između petka i subote od četiri sata ujutro, a igra se u Arizoni.


tagovi

Finiks SansKris PolNBA ligaNBA plej-of

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara