Komentari na vest

Da li je vreme da Sferopulos ponovo izdeli uloge?

H

Hermano7

pre oko 2 meseca

Vreme je da veceras Real srusi rekord. Jedno 70 razlike…
H

Ha haa

pre oko 2 meseca

Nadaj se.
M

Moja Zvezda

pre oko 2 meseca

Vidi ove glodare što su se raspisali. Gledajte vaša posla i razmišljajte gde ste ulupali 70 miliona evra za ove tri sezone. Mi ćemo i ovako osakaćeni povredama na kraju da uzmemo tri trofeja. A vi?
M

Marko1888

pre oko 2 meseca

5 komentara do sada, sve zvezdine. Gde vide grobare majke ti?
A

ABCD

pre oko 2 meseca

Sferopulos kao i vise od pola tima treba da naousti Zvezdu. Covic i Dozet medju prvima. Koje uloge da on podeli leba vam? Nijedan igrac nije napredovao od njegovog dolaska a za dovodjenje Gilespija i Smarta treba krivicno da odgovara. Sramota kako su navijaci izigrani ove sezone.
D

Dosta je bilo....

pre oko 2 meseca

Americki mediji javili da je Topic bio u NBA kampu nedavno i da je odigrao trening mec pred NBA skautima koji treba da ga draftuju,znaci kad treba da igra i pomogne Zvezdi onda je "povredjen" evo vise od puna dva meseca,ali je zato zdrav ko dren kad treba da ide u Ameriku i tamo igra test meceve...stvarno zanimljiva ta neka "povreda ligamenata" koja vazi samo ovde u Srbiji a ne vazi tamo preko bare,interesantno!
M

MNM

pre oko 2 meseca

Američki mediji:))))))) da da jeste tako je:))))))
O

Oumuamua

pre oko 2 meseca

Kako te nije sramota da pišeš takve gluposti !? Dečka viđam bukvalno svaki dan, kakvih sve "ljudi" ima, užas !
A

Ak47

pre oko 2 meseca

Nesto se otegla ta povreda malog Topica. Da ne bude na kraju da se ekspresno oporavi 2 dana pred draft. Pa onaj cirkus sa Bjelicom, Raduljicom, Kuzmicem...Mnogo bre lazes Covicu. P.S. Nisam navijac partizana.
X

Xao

pre oko 2 meseca

Mnogo smarate sa čaršijskim pričama