Foto: AFP
Foto: AFP

Dabl-dabl Nikole Jokića u četvrtom uzastopnom porazu Denvera, slabo šutersko veče Pokuševskog

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.10.21. | 04:52

Nagetsi poraženi od Oklahome -108:99

Nikako Denver da se pomeri sa mrtve tačke u predsezoni. Ni četvrtu uzastopnu pripremnu utakmicu Nagetsi nisu uspeli da dobiju. Bolja od prošlogodišnjeg polufinaliste Zapadne konferencije ovog puta je bila Oklahoma - 108:99. Ako ništa drugo, navijače kluba iz Kolorada može da raduje činjenica da Nikola Jokić podiže formu pred start sezone.

Srpski centar bio je najbolji pojedinac meča u Pejkom Centru, a za ravno pola sata na parketu uspeo je da upiše dabl-dabl učinak. Zvanično najbolji košarkaš NBA lige za prethodnu sezonu ubacio je 22 poena uz šut iz igre 8/11, uz 12 skokova i pet asistencija, ali to nije bilo dovoljno da ekiša Majka Malouna izbegne još jedan poraz u pripremnom periodu.

Izabrane vesti

Aleksej Pokuševski je na drugoj strani pružio bledu partiju. Iako je odigrao 20 minuta, srpski košarkaš je zahvaljujući katastrofalnom šutu iz igre 1/7 ubacio samo dva poena, a uspeo je i da uhvati pet lopti, te pribeleži jednu asistenciju.

Što se samog toka meča tiče, Denver je vrlo rano stigao do plus osam (14:6), ali je Oklahoma serijom 10:0 preokrenula rezultat i održavala se na plus pet sve do poluvremena. A u nastavku samo dodala gas i ostavila Denver u prašini. Novom serijom 9:0 Tander je plus 15, a do kraja deonice otišao i na maksimalnih 21 poen razlike

Denver je u poslednjoj deonici ponajviše zahvaljujući Jokiću (sedam poena u četvrtoj četvrtini) uspeo da smanji zaostatak, ali ne i da u potpunosti preokrene rezultat. Najefikasniji igrač u pobedničkoj ekipi bio je Darijus Bizli sa 16 poena, osam skokova i dve asistencije.


tagovi

Nikola JokićDenverDenver Nagets

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara