(©AFP)
(©AFP)

Dalas želi da odigra utakmicu u Izraelu

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.06.24. | 14:47

Protiv Hapoela iz Jerusalima

U budućnosti bismo mogli da vidimo prijateljsku utakmicu između Dalas Maveriksa i Hapoel Jerusalima u Izraelu.

Mark Kjuban, jevrejski biznismen i manjinski vlasnik ekipe iz Teksasa je prokomentarisao mogućnost u vezi sa tim pošto Matan Adelson, sin Mirijam Adelson, jedne od vlasnica Mevsa, u svom posedu ima popularni klub iz prestonice Izraela.

Izabrane vesti

„Mirijam je upoznala Luku i sve igrače. Divna je, grli sve. Prvi sastanak je bio neverovatan. Zaista bismo voleli da dovedemo Mevse na prijateljsku utakmicu protiv Hapoela iz Jerusalima. Biće teško sprovesti ovo zbog trenutne situacije u Izraelu, ali u budućnosti bi moglo da bude sjajno “, objasnio je Kjuban.

On je takođe prokomentarisao i trenutni stav Kajrija Irvinga oko Izraela, s obzirom da je u prošlosti znao da pruži javnu podršku narodu Palestine.

"Kajri obožava Izrael. Nikada nisam upoznao nekoga ko ima toliko ljubavi kao on. On želi da podrži sve – i Izraelce i druge narode. On traži mir. Razgovarao sam sa Kajrijem o situaciji u Izraelu, o Hamasu i rekao sam mu da je terorizam – terorizam! Voleo bih da Dalas dođe u Izrael.“

Ne tako davno je sličnu ideju imao i Partizan koji je izrazio želju da ugosti Golden stejt u čast preminulog Dejana Milojevića.


tagovi

Mark KjubanLuka DončićDalas MeveriksIzrael

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara