Dalibor Ilić (© Star Sport)
Dalibor Ilić (© Star Sport)

Dalibor Ilić blizu dogovora sa Zvezdom

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.07.22. | 14:10

Sprema se novo pojačanje na Malom Kalemegdanu

Punom parom se radi u Crvenoj zvezdi. Posle neočekivanog odlaska Dejana Radonjića, kao i Dejana Davidovca i Ostina Holinsa, na Malom Kalemegdanu su krenuli sa rekonstrukcijom. Stigao je trener Vladimir Jovanović, a sada se pravi tim po njegovom ukusu.

Prvo pojačanje je Nemanja Nedović, očekuje se ozvaničenje saradnje sa Hasanom Martinom, ali tu se lista pojačanja ne završava. Prema saznanjima Mozzart Sporta, sledeće ime je Dalibor Ilić. Ostaje još samo da se doteraju finalni detalji kako bi se saradnja ozvaničila.

Izabrane vesti

Košarkaš koji igra na poziciji četiri iza sebe ima izvanrednu sezonu u Igokee, a sada je spreman da u karijeri napravi iskorak, pre svega kada je u pitanju igranje Evrolige. Prošlog meseca Glas srpske pustio je inicijalnu vest o mogućem transferu Ilića u Crvenu zvezdu...

Što se tiče brojki u ABA ligi. Prosečno je beležio 12,7 poena uz 7,7 skokova. Dve najbolje partije pružio je protiv Cedevite i Krke. Protiv Ljubljančana je imao 29 poena i 11 skokova, dok je protiv ekipe iz Novog Mesta upisao 31 poena i devet skokova.

Kako se može čuti, Ilić je imao i ponudu Budućnosti, koju je odbio.

Sedam godina je bio u Laktašima, osvojio je brojne trofeje u dresu Igokee. Za nacionalni dres Srbije debitovao je u februaru 2020. godine na meču Finska - Srbija.

Ilić je bio i kapiten juniorske reprezentacije Srbije.


tagovi

Dalibor IlićKK Crvena zvezdaKošarkaški transferiIgokea

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara