Danilo Nikolić (©Star Sport)
Danilo Nikolić (©Star Sport)

Danilo Nikolić ponovo u ACB ligi

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.04.23. | 18:14

Crnogorski strelac našao novi angažman posle završenog posla u Avtodoru

Crnogorski košarkaš Danilo Nikolić potpisao je ugovor sa Mursijom do kraja sezone, saopštio je klub.

Momak koji je posle ozbiljnih zdravstvenih problema uspeo da pobedi i vrati se na parket stiže u Španiju posle završenog posla u Avtodoru koji je eliminisan u četvrtfinalu VTB lige od moskovskog CSKA sa maksimalnih 3-0.

Izabrane vesti

Nikolić je u Avtodoru bio od početka novembra posle rastanka sa Dižonom, a u Rusiji je uspeo da bude jedan od najboljih igrača svoje ekipe sa prosekom od 12,2 poena na 37,6 odsto za tri, uz 5,8 skokova i 1,3 asistencija. On je već nastupao u ACB ligi, pošto je tokom sezone 2016/17 igrao za Bilbao.

Crnogorskog reprezentativca u Mursiji čeka sunarodnik Nemanja Radović, kao i neka dobro poznata lica poput Tada Mekfadena, Džejmsa Andersona, Ilimanea Diopa... On bi trebalo da donese mnogo u napadačkoj igri, a trebalo bi da zauzme Rajana Lutera koji se nedavno rastao sa klubom. Podsetimo, Mursija je nedavno angažovala i nekadašnjeg NBA šampiona Krisa Čiozu koji je takođe potpisao do kraja sezone.

Mursija je trenutno 13. u ACB ligi sa skorom 10-16, a nedavno je eliminisana od Unikahe u četvrtfinalu FIBA Lige šampiona.


tagovi

ACB ligaMursijaDanilo NikolićFIBA Liga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara