Danilo Tasić (©MN Press)
Danilo Tasić (©MN Press)

Danilo Tasić nova akvizicija Borac Mozzarta

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.10.23. | 18:54

Krilni centar danas prošao lekarske preglede

Borac Mozzart angažovao je još jedno pojačanje na poziciji krilnog centra, za klub iz Čačka potpisao je Danilo Tasić.

Uprava kluba i iskusni igrač ugovorili su saradnju koja će, na obostrano zadovoljstvo, potrajati u narednih godinu dana, odnosno do kraja sezone 2023/2024.

Izabrane vesti

Reč je o igraču koji je prve profesionalne minute upisao u dresu niškog Konstantina, za koji je nastupao u periodu od 2011. do 2016. godine. Zatim je branio boje Dinama iz Bukurešta, AEK–a iz Larnake, Stala, Voluntarija, Piteštija, Levskog…

Nakon angažmana u inostranstvu vratio se u Srbiju, pa je u sezoni 2021/2022. branio je boje FMP–a iz Železnika, a minulu sezonu je proveo u Studentskom centru iz Podgorice.

U dresu Studentskog centra prošle takmičarske godine igrao je na 29 utakmica u ABA ligi, a prosečno je beležio 14,4 poena i 5,5 skokova.

Danilo Tasić je, pre nekoliko sati prošao lekarske preglede, deseto je pojačanje Borac Mozzarta od početka priprema do danas. Pre njega u klub su stigli Nikola Manojlović, Ronaldo Segu, Tajlan Džamon Birts, Darko Talić, Kruz Perot Hant, Filip Rebrača, Džavon Frenklin, Đoko Šalić i Aleksa Uskoković.

Šansu da debituje za Borac Mozzart Danilo Tasić će imati već u nedelju, u okviru 5. kola ABA lige, kada će Čačani u dvorani kraj Morave ugostiti Igokeu (17.00).

PIŠU: Đurđe Mečanin/Nikola Minović



tagovi

Borac MozzartKK BoracKK Borac ČačakDanilo Tasić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara