Komentari na vest

Danilović dočekao bronzane Orliće: Ponašanje roditelja, agenata i klubova ne treba da kvari vaš uspeh

f

fjrnfj

pre preko 1 godinu

nije Partizan u pitanju. Partizan je izgubio najtalentovanije klince ,ostao je prosek, dva trenera su otisla iz mladjih kategorija. Ima par momaka iz Zemuna,Dinamika, Novog Sada kojiima nisu dali da dodju a bili su na spisku Razloge ne znam.
G

Gost4

pre preko 1 godinu

Trebalo bi svi da znaju ko nije dosao da i igra i zasto, cemu cuvati ljude koji ne ucestvuju u reprezentativnim aktivnostima. Šteta sto savez nema alate da sankcionise ove ljude kao sto je steta so ne moze ni da nagradi ove koji su bili tu.
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Ko tačno nije igrao zbog menadžera,imenom i prezimenom te menadžere nazvati.Koliko ja znam,Borac je ispunio sve što se od njega tražilo.A država neka gura novac u BG,ostali klubovi neka se ugase,nema veze.
S

Sf

pre preko 1 godinu

Zvezda je imala trojicu igraca, Mega , nisam siguran, 2 ili tri . A znam sigurno da oartizan nije imao ni jednog. I ovi stariji sto su osvojili turnir i vratili se u A diviziju predvodio je trener Vladimir Jovanovic trener Zvezde i mislim da su igrala dvojica iz Zvezde. Tako da muslim da se ne odnosi na Zvezdu a na koga se odnisi neka kaze Danilovic javno ili da zacuti. Sta mu to znaci
K

Kg

pre preko 1 godinu

Nema nijednog igraca partizana