Komentari na vest

Davidovac i Dobrić - od potcenjenih do najboljih igrača Crvene zvezde

s

s.s

pre gotovo 3 godine

Tu gde su im je plafon,nigde na drugom mestu se ne bi sastavili,oni su klasa samo za zeleznik!!!
G

Gost111

pre gotovo 3 godine

Glupo amo izgibili Simanica,a decko je kao Kukoc.Nije mu,ne znam zasto,dato da igra!Isto ne znam zasto ne igra Rit,a bolji je od Kuronje.Mislim da i Zvezdi nema mesta za Hola,Simonovica,Kuzmica i mozda Uskokovica.
D

Duh iz boce

pre gotovo 3 godine

Davidovac sam rešava utakmice, prelama rezultat opakim serijama i ja onda pomislim, zašto je on još uvek u * Zvezdi? Zašto se za njega ne tuku velikani evrope? Šta rade skauti, pa jel' imaju oči?
I

Ivan FCRS

pre gotovo 3 godine

Da nema Dobrica, Davidovca i Lazica, ne bi bilo ni razlike izmedju Zvezde i ekipa poput Cedevite, Mornara, Igokee.
Ј

Јован 84

pre gotovo 3 godine

Лимитирани играчи!Њихов максимум је играње за "великана" из Железника.Да вреде нешто одавно би играли у иностранству.
M

Mnm

pre gotovo 3 godine

Posle kao vucic sredio, cova urgirao hehehe pa gledajte sta radi Do Da nemoj da ste smesni kukajuci na vise sile:) Davidovac drzao cas kosarke kakav vucic covic svasta kako razmisljaju ovi optereceni
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

I Covic je bolji plej od Hola pa je oteran. Mislim da je od Hola bolji i Uskokovic ali mu nije pruzena prava sansa. Zabiravili ste da napisete da nas je Lazic spasao prvu utakmicu.
N

Nebo

pre gotovo 3 godine

I onda ih na sledecoj utakmici nema nigde!!!!!!! Da smo igrali protiv Barse pa da se I obradujem malo, ovako..... uz duzno postovanje za obojicu.
G

Gost456

pre gotovo 3 godine

Ništa novo niste napisali. Čović ovo radi godinama, dovodi strance a Davidovac mu rešava play off serije...
G

Gost 2244

pre gotovo 3 godine

Ali meni to nije jasno, svaka cast za komentar, kako sve ekipe dovedu strance koji su stvarno okosnica tima a ovaj nas tolike promasaje pravi, bilo je dobrih stranaca ne kazem ali poslednjih nekoliko sezona domaci igraci dominiraju.
W

Walt

pre gotovo 3 godine

Zbog čega su najbolji? Zato što su napunili Igokeu, smešno. Obojica imaju još malo pa 30 godina a priča se kao da imaju 16. Doduše odlični su u odnosu na Lazu kapitena kojem je trebalo oko 5 godina da shvati da može i da se šutne na koš nekad.
O

Oni su...

pre gotovo 3 godine

... napunili obe Igokeje.
P

Pentrax pravi

pre gotovo 3 godine

Idi dečko negde i posveti se stočarstvu i poljoprivredi. Pusti košarku, nije to za tebe.
s

sused

pre gotovo 3 godine

Ovo samo laik ne vidi. Džaba svi stranci i "imena2 bez njih dvojice nama ničega!!
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Moraju Lojd i Noko puno bolje za finale da bi imali sanse protiv Milogoraca i limarskoslovenskih sudija, i svi mi vrlo dobro znamo da KkCz nije puno jaca da bi mogla da igra u odnosu snaga pet na osam a ni publike nema da bi napravila pritisak, barem neka puste stotinak da ne bi bilo vidjeno otimanje od sudija, a za Titograd tamo nemogu ni Lejkersi da dobiju zbog otimacine sudija i na to moramo biti spremni jer ako izgubimo slucajno u Bgdu to je to,,,,,
G

Gost1111

pre gotovo 3 godine

Ala tebi nije dobro.Plus si polupismen,pravi si sns bot
G

Gost1978

pre gotovo 3 godine

ovi momci su primer kako je zaludno ono sto covic radi bacanjem drzavnih para na strance
M

Muler

pre gotovo 3 godine

Svi srpski klubovi su državni, još uvek nije donesen zakon o privatizaciji sportskih klubova.
S

Sars

pre gotovo 3 godine

A kada su to bili potcenjeni?!

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Dobric je sjajan igrac,vec par godina je nase najbolje krilo,samo sto treneri posle Radonje nisu prepoznali njegov talenat i potencijal.Siguran sam da je ostao Radonja,da bi Dobric bio kao Guduric.Sto se tice Davidovca,odlican igrac za drugu postavu,ako ga krene sut moze da odigra sjajno,atipican igrac,koji moze igrati sve izuzev centra.
m

mohikanac

pre gotovo 3 godine

Ako izuzmeš Stratosa Perperouglua i KC Riversa kada je pokrivao 2/3 poziciju...onda možda Knindža.
I

Istine radi...

pre gotovo 3 godine

Sad sve to isto radi Uskokovicu i Radanovu.Razumeo bi da igraci na njihovim pozicijama igraju sjajno pa sam povremeno udju da ih zamene,ali bas naprotiv igraju ocajno.Moze li gore od Holla.Bez suta i asistencije,organizacija igre nista.Tako mogu da odigram i ja a Uskokovic sigurno bolje.Pa da vidimo da li mozemo da racunamo na njega ili ne.Toliko je utakmica u sezoni gde mi mogli da igraju celu utakmicu.Kad Radanov udje ako promasi odmah nema pojma,a Lojd procenat suta ispod 20 posto i ok on je super.Osnova tima moraju biti domaci igraci i par kvalitetnih stranaca
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Истине ради, Лојд је тренутно 43 пута бољи играч од Раданова, а ако се Раданов потруди и реши да се мало зноји на тренинзима а не на сплавовима може догурати до тога да на врхунцу каријере буде 10-ак пута лошији него што је Лојд сада.
a

argh

pre gotovo 3 godine

Uskokovićeva odbrana je, blago rečeno, užasna. I tu ne mislim na odbranu 1 na 1, već na postavljanje, čitanje igre... Mladi igrači treba da igraju dobru odbranu, a napad će već doći. Međutim, ako od 5 napada proticnika, 3 poentiraju zbog njegovih ispadanja, ništa nam ne znači njegov napad. Značio bi da je Teodosić ili barem kao Gudurić. Sećate se kakav je Micić bio u Zvezdi? Napad ništa posebno, ali je u odbrani igrao vrhunski i zato je imao minutažu.
g

gustavklimt

pre gotovo 3 godine

Zgazite ih u finalu, po cenu zivota! Muska borba za svaku loptu, na svakom delu terena...bacaj se u aut, ne dozvoli im ni milimetar parketa! Pogini za Sveti Dres, i pobeda ce doci! Ajmo Delijeeeee
9

951357

pre gotovo 3 godine

Nebitno ko je u kojoj utakmici najbolji, kosarka je timski sport. A protiv Buducnosti nije bitno ko ce da se raspuca, vec da se odigra odbrana kao protiv Igokee na kraju. Tvrdo, jako, od pocetka do kraja. I naravno, da igramo 5 na 5, ne 5 na 8.
I

Idemo breee

pre gotovo 3 godine

Vi samo 8 na 5 i igrate kao i sinoc gde je ponovo izdominirao kapiten, legenda i najbolji igrac KKCZVFMRIDEA Ilija Belosevic. U finalu ce to verovatno biti Javor i Pukl, ali ce biti i najbolji igrac godinama unazad Ilija Belosevic
@

@ Idemo breee

pre gotovo 3 godine

Koliko ti ne znaš vidi se po tome što si naveo 3 sudije koje godinama sude na štetu Zvezde, a naročito legenda Partizana, Belošević. Uz njih, tu je i onaj Crnogorac, čini mi se Radović.
k

komar krcun albanija

pre gotovo 3 godine

A 5 na 3?
R

Realno...

pre gotovo 3 godine

Ako imate problem sa publikom u hali onda isto tako spomenite kada Partizan ima publiku u hali a ne dvostruki arsini , Partizan je igrao sa Trentom bilo navijaca, ni rec nije spomenuta ovde a juce ceo pocetak teksta o publici u hali.....
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Не могу против оних ко их 'лебом рани...