Foto: Lejča photography
Foto: Lejča photography

Dejan Mijatović: Možemo da se nadmećemo sa sastavom kao što je Mega

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.10.23. | 09:20

Trener Borca visoko ceni mladi sastav Mege s prosekom od 19,5 godina starosti

U okviru 2. runde ABA lige košarkaši Borac Mozzarta će se otisnuti put prestonice, gde će ih dočekati igrači Mege MIS, koji počinje večeras u 20 časova. Nema sumnje, Čačani u odličnom raspoloženju očekuju naredni susret, jer su sezonu otvorili pobedom u okršaju sa Cibonom (86:79).

Dejan Mijatović, trener Borac Mozzarta, prozborio je nekoliko rečenica o sledećem protivniku.

Izabrane vesti

„Mega je imala šut za pobedu u Ljubljani. Reč je o najmlađem timu u ligi, prosek je 19,5 godina. Karakteriše ga odličan atletizam, sjajna energija. Igra bez respekta, sa pregršt samopouzdanja. Mega iza sebe ima sjajno odigran Superkup. Sve u svemu, reč je o fenomenalnoj ekipi”, rekao je Mijatović.

Zatim je govorio o svom taboru.

,,Dobro znamo šta nas čeka u Beogradu. Ako želimo da se ravnopravno nosimo sa Megom svih 40 minuta, a to jeste naša namera, moramo fizički da joj ispariramo. Naravno, ima stvari u kojima možemo da budemo konkurentni, pa možda čak i bolji od rivala. Ovo je izuzetno važna utakmica za nas, zbog toga smo se spremali cele sedmice. Sve u svemu, mišljenja sam da možemo da se nadmećemo sa sastavom kao što je Mega“, dodao je popularni Džoli.

Filip Rebrača, prvotimac Čačana, veruje da tim može do novog podviga.

,,Borac Mozzart ima igrače koji su sjajne atlete. Brza smo ekipa, volimo da se nadmećemo sa svima. Pokazali smo to protiv Cibone, a nadam se da će to biti slučaj i u narednom meču. Mega ima, kao i obično, mlad i talentovan tim, ali verujem da možemo do novog uspeha“, izjavio je Filip Rebrača.


PIŠU: Đurđe Mečanin/Nikola Minović


tagovi

ABA ligaKK Borac ČačakKK MegaDejan Mijatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara