Dejan Milojević (©Star sport)
Dejan Milojević (©Star sport)

Dejan Milojević: Zvezda je nudila više novca, ali sam hteo u Partizan (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.10.20. | 10:27

Izabrao je Partizan zbog Duleta Vujoševića, renomea, Evrolige...

Pre više 16 godina proslavljeni srpski krilni centar Dejan Milojević prešao je iz redova Budućnosti u Partizan. Doskorašnji trener Mege je u emisiji "Balkan Info", otkrio da je u trenutku kada je pregovarao sa crno-belima imao znatno unosniju finansijsku ponudu Crvene zvezde, ali i drugih klubova. Nekoliko faktora je uticalo na to da zaduži Partizanovu opremu.

Imao sam razne ponude, ali odabrao sam Partizan zbog toga ko je i šta je i zbog toga što sam hteo da radim sa Duškom Vujoševićem", rekao je Milojević.

Izabrane vesti

U Partizanu je u periodu od 2004. do 2006. osvajao titule, igrao Evroligu i postao jedan od miljenika navijača. A osim zbog ispostaviće se najtrofejnijeg trenera u istoriji kluba, autogram na ugovor sa Partizanom stavio je iz još nekoliko razloga.

Došao sam zbog svega, i Duleta i Evrolige i Partizana.“

Večiti rival crno-belih je tada pokušavao da promeni odluku Milojevića, ali jednom od najdominantnijih krilnih centara srpske košarke nije posegnuo za većom zaradom.

Zvezda me je zvala u tom trenutku i davala mi je 30 odsto više para. Ionako mi je smešno kada pričaju 'uvek ste imali više love nego Zvezda', evo ja vam kažem da kada sam došao u Partizan imao sam 30 odsto veću ponudu od Zvezde.“

Milojević je na stolu imao i duplo veću ponudu od Dinamo Moskve.

U tom trenutku me zove Dinamo Moskva, jedan od najboljih klubova u Evropi i nudi mi bukvalno duplo više para. Miško mi je rekao 'ti nisi normalan', ali rekao sam im 'ne, hoću ovamo'. Takav sam, šta da radim. Ne da se nisam pokajao, već sam uživao", ispčao je stručnjak koji je vodio Megu punih osam sezona.

Milojević je karijeru počeo u Beouvuku, zatim je dve godine igrao za FMP, četiri za Budućnost, dve za Partizan i Pamesu, te jednu u dresu Galatasaraja.  



tagovi

Dejan MilojevićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara