Komentari na vest

Denver bez energije, Jokić bez mirnoće: Niksi ofanzivnim skokom poremetili Nagetse (VIDEO)

H

Hannibal

pre oko 1 godinu

Denver je i dalje užasan tim sa jednom superzvezdom. Bukvalno NIKO nije dobro odigrao poslednjih četvrtinu i po, Jokić zaista nije mogao da ispravi gomilu gluposti koje su mu saigrači napravili. Najgore što može da se desi Denveru nije da Jokić promaši tri uzastopna pokušaja za trojku, nego da oni koji ne znaju upornim solo akcijama pokušavaju da se istaknu ne misleći na tim i konačan rezultat. Upravo to se danas dogodilo, previše besciljnih srljanja u napadu, uz standardno šuplju odbranu i eto novog poraza. U krajnjoj liniji, poslednji pokušaji za tri poena i nisu trebali da budu svaljeni na Jokićeva pleća...neće Denver daleko dok se ne promeni pola tima i izgradi novi sastav pun igrača koje ne puca sujeta i kojima nije problem da svaki napad bude koncipiran kompletno oko Jokića.
e

embid

pre oko 1 godinu

Uzima MVP. Denver se raspao, ako prodju i prvu rundu, svaka čast
D

DekiSum

pre oko 1 godinu

Jeste Jokic nas i odlican igrac Ali ne moze lik da uzme skok Kad protiv sutira unutar linije za 3 Poena. Brzi su svi centri od njega i tako bude 10-15 ofanzivnih skokova po tekmi Tu su u velikom problemu a i dosta je gresio danas u napadu A za ostatak tima novajlije nikako da se uklope marej bi bolji bio sa drugom postavom
Đ

Đukin fan

pre oko 1 godinu

Sem Jokica ovaj rinfuz od ostalih igrača daleko od potrebnog nivoa!!!Trener realno druga klasa NBA,sve skupa kad Jokic podbaci kao veceras ko mehur puca ekipa s budzetom od 1,8 milijardi $!!!Uvaljivace ove krseve posle po Evropi i drugde ako budu mogli ali ovoliki dunsteraj za desetine miliona $ ugovora godišnje je neverovatan.Ovo kad se gleda EL mu dodje sasvim pristojan nivo čak i za ove slabih budžeta poput Zvezde,nije za poredjenje naravno no po slabim igrama su tu negde!!!Denver prsten može da pazari kod nekog juvelira s da osvoji NBA je nemoguća misija!!
Л

Лазар

pre oko 1 godinu

Какво катастрофално и ужасно темпирање форме, значи буквално кад је најпотребније и најважније, кад се гледа задњих десет утакмица, и он и екипа пропадну као да их никад ни било није!
U

UO

pre oko 1 godinu

Upravo suprotno. Sad imaju taj luksuz da tempiraju formu za playoff. Za razliku od drugih ekipa. Znanu da nisu najbolji u NBA i da bi bas dobra forma u tom trenutku mogla napraviti razliku.
D

Darko55

pre oko 1 godinu

@UO, jesu li tempirali formu za PO i prethodnih sezona?
T

Trpke

pre oko 1 godinu

@uo Pa Eto playoffa za 10 dana. Denver ce ispusiti u prvoj rundi Kao 1,2 seed sto bi bilo nevidjena sramota
O

OU

pre oko 1 godinu

Ajde cujemo se ovde posle prve runde koju ce Denver proci.
И

И

pre oko 1 godinu

Шта се дешава у неком клубу не можемо знати. Можда билдују кондицију и снагу, темпирају форму за плеј оф, па су пали на утакмицама сада. Нема потребе одмах за пљувањем, кад су тукли све редом ковали сте их у звезде, писали да су заслужено први, а сад срамота је да су први. Океј, пао се тикет, није смак света.
Z

ZzzRrr

pre oko 1 godinu

I po čemu su oni među favoritima za osvajanje prstena? Sem Jokića nemaju krštenog igrača
A

Aco CZ

pre oko 1 godinu

Meni je zao Jokica, njega udvoje, on fintu napravi i vrati povratni pas Porteru, Mariju oni ne mogu bazen da pogode. Da ima za saigrace neke bolje sutere on bi 15+ imao asistencije i ne bi ga udvajali toliko, onda bi dolazio do vise poena. Ovako tesko nesto da urade krupno ove sezone.
n

nedano

pre oko 1 godinu

Kako ne mogu da pogode? Murray 25 poena, uz sut za 3- 5/7, to je jako lose jel?
e

eskobar

pre oko 1 godinu

nista mrzi ga da hoda
R

Rebus021

pre oko 1 godinu

Sramota kome su oni dali max ugovore, mari i mpj treba jokicu spomenik da dignu, mari vise ne moze kos da da bez jokica, a ovog drugog silovatelja ne bih komentarisao, a jos kad bi se obratila paznja sta njih dvojica rade u odbrani zali boze, najlakse je svaliti sve na jokica i njegove fizikalije u odbrani..
j

je_suis_ronaldo

pre oko 1 godinu

takozvani mvp nemocan :)
P

Plavac

pre oko 1 godinu

Nista od mvpa a možda i od titule nažalost. Sta im se dešava nije mi jasno, ali bas u lošem trenutku. Mislim da jokica toliko ni ne interesuje mvp ipak je uzeo dva ali teško će i trećeg filadelfija i milvoki bolji skor. Nikada bliža borba za mvpa odlučiće verovatno to, možda i bolje i onako ga kritikuju bio bi cirkus kada bi uze mvpa pa ispao odma u prvoj rundi.

Bojan Zdravkovic

pre oko 1 godinu

I njemu dokurcilo vise..
L

Light

pre oko 1 godinu

Sramota ko je na čelu zapada.
g

ghost5

pre oko 1 godinu

Bas tako. Posle kazu losa je evropska kosarka. Pogledas Denver drugo poluvreme svaku utakmicu i onda stvarno ispada da je sramota ko je prvi u ligi. U Denveru tri igraca, ostalo tiha jeza
H

Henry Hill

pre oko 1 godinu

Zato je brat i MVP, ovaj tim bi bio među poslednjima na zapadu bez njega, a u prvoj rundi 4-0 bez njega.
S

Slaba odbrana

pre oko 1 godinu

Light-Što je sramota,sasvim zasluženo su na prvom mestu od početka sezone,niko im ništa nije poklonio,imaju pad kao i svi drugi klubovi u ligi,samo što se njima taj pad dogadja u najgorem mogućem trenutku pred kraj regularnog dela,za manje od 24 sata igraju novi meč,tako će im biti do kraja,pogledaj raspored neće biti odmora,treba da odigraju 11 mečeva do devetog Aprila....