Komentari na vest

Denver daje Porteru maksimalac uz opciju za supermaksimalan ugovor

S

Saklaman

pre preko 2 godine

Ja sam se nadao dace njega i jos neki pik da naprave neki dobar dil, otarase se ovog ludaka i dovedu pravog kvalitetnog igraca da pojure nesto. Ovaj momak je uzasan.. jos mi je gore izgledao uzivo posto sam mu video kretnju i bez lopte koja je blago receno jako losa
G

Gost89

pre preko 2 godine

hahahaha al ih je odrao, igrači imaju veću moć nego ikada u NBA.
m

mfn

pre preko 2 godine

I onda se setis za kakvu je sicu igrao Skoti Pipen i kako je ovo sve nepravda..
r

rea

pre preko 2 godine

U to vreme, cifra za koju je igrao Pipen bila je sve samo ne sića. Vrednost novca nije samo apsolutna, 30 miliona dolara danas, nije ništa vrednije nego 10 miliona dolara pre 30, 40 godina. Novac iz godine u godinu gubi vrednost, to je trend kojim svetska monetarna politika plovi od kako se pojavio štampani novac.
M

M17

pre preko 2 godine

Au, maksimalan ugovor za profesionalnog ciglara...
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Da li su ovi normalni. Pa decko je blago retardiran. Ma sta blago, momak je anti-inteligencija. Ovo je nepravda prema Dzavalu Mekgju.
p

pacino

pre preko 2 godine

Ovo je najlosiji ugovor u istoiji nba lige
G

Gost11

pre preko 2 godine

Zašto ovoliko vesti o Denveru?Svaki dan bar jedna vest o Denveru,stvarno nikog ne zanimaju,poštedite nas.
b

baš zato

pre preko 2 godine

da bi tumpani poput tebe i sličnih koji ne volite Jokića ulazili u vest. Ako vas ne zanima Jokić, jednostavno ne ulazite u vest. Možda onda i bude manje vesti ako bude manje ljudi ulazilo.
D

Ddddd

pre preko 2 godine

Boze me sacuvaj ove Denverove politike, za ovog odbrambenog otpada koji bljesne u napadu maksimalno svaku drugu utakmicu oni daju minimalac. Trebalo je da upare Gerija Herisa i njega i dodaju nekog pika i pokupe Bila i lepo napadnu nesto, ovako im je tim supalj skroz, jedan igrac im je ceo tim