Komentari na vest

Desetkovana Zvezda čeka Borac Mozzart: Dok ne stigne Smart, oči uprte u Jaga

i

ime gpsta

pre 4 meseca

8 stranaca od početka sezone, sreća jedan oteran. Isto toliko ima i Partizan. Užas Srpske košarke
m

matoriekspert

pre 4 meseca

Ovo je prilika Borcu da im se osveti za sve što im je njihov gazda radio u prošlosti Zamalo propadoše jer su mu verovali da želi saradnju
S

SSSR

pre 4 meseca

Mogu da mu se sagnu,kao i ti.Smrdi na tvojim vestima.88:72
j

jeste

pre 4 meseca

da nije uprave..sto se tice Marka ivanovica da ..ali su mi igraci od istog memadzera kao i vecina fmp..kukali su i doveli pleja sada ne valja ni on jer igrao razvojnu..ocekivali larkina i slukasa..oni da dovedu i klajburna..jokica itd uvek bi im falilo ta dva igraca ubog nede i tea i tobija
T

Tiza

pre 4 meseca

Sirota desetkovana zvezda,jao,jao
S

Smart

pre 4 meseca

Prvi angazman u Evropi i to na pola sezone, malo mi je skepticno! Ali nema veze, neka se on decko uklopi u sistem do pocetka raspleta u ABA ligi, jel za nju se spremamo i mi i komsije! Mada, kad pogledam, u Partizanu se Douzer bolje uklopio od pojedinih igraca koji su igrali EL, konkretno mislim na Ponitku i Smita, mada se Jaramaz malo sad popravio! Sve cemo videti!
D

Djape45||

pre 4 meseca

Dozier je ipak stariji, 27 godina ima, i proveo je dosta sezona u nba ligi pa i kao epizodista, jedne godine jenu Denveru imao 20+ minuta po meču a odigrao je 50ak mečeva. Videćemo, valjda se ovaj uklopi, samo da ne bude kao Adams.
g

ghost11

pre 4 meseca

Ovo je sramota sta radi strucni stab. Da se ovoliko dugo ceka na pojacanja, a toliko kratak roster.
k

kako to

pre 4 meseca

koliko kratak roster?14 igraca plus kuzmic..bjelica..simonovic..raduljica plus 13 ili 15 igraca fmp..to je 35 igraca..toliko real nema u fudbalskom klubu igraca..ili ono odigra lose jago sutra kari zamena..tobi pa embid..gidraitis pa klajburn..
@

@ssss

pre 4 meseca

Pa vama kada igrač odigra nekoliko loših utakmica odmah se ne računa da je u rosteru?Pa lepo ti je čovek napisao, imate veći roster od FK Real Madrid!
Č

ČAČAK

pre 4 meseca

NAPRED BORAC....IDEMO
Г

Групни

pre 4 meseca

можда би и могли "да упрте очи", када би могао да се види ...
Г

Главати.Атеиста

pre 4 meseca

Повлачим две рате уплаћене за Макарску и све укажем на Борац из Чачка. Ако добију Чачани имаћу и за албанско и за хрватско приморје.
H

Hfdvfdf

pre 4 meseca

Povuci te rate i pozajmi jos negde, da bi imao i za Maldive!
G

Gost "

pre 4 meseca

Ti more možeš videti samo na tv- u ....
J

Jöle 39

pre 4 meseca

Dovesti 15 igrača u jednoj sezoni nikada nikom nije pošlo za rukom. Ali sada vidimo da kada imaš neograničen budžet da je sve moguće u ovoj zemlji
G

Gost999

pre 4 meseca

Pricas o Partizanu? Nama otisao Nejpir, umesto njega dovodimo drugog igraca, budzet se ne menja, cak je i manji, jer ovog verovatno placamo saku pirinca jer dolazi iz razvojne lige. Ali kako objasniti to tebi? Mozda ti meni mozes da objasnis kako to da vi posle svakog poraza dovedete nekog skupog i afirmisanog igraca, a niko ne odlazi iz Partizana? Mislim, kad vec pricamo o budzetu...
D

DrvoMama

pre 4 meseca

Da da Nejpir ne kosta nista Sinovac placate 40% plate do kraja iduce sezone!
7

754556

pre 4 meseca

naslov najbolje govori na sta je spala Zvezda.Uzdamo se u igraca koji je pokazao da u njega ne mozemo da se uzdamo,dok ne stigne anonimni spasilac iz razvojne lige.
z

zaks

pre 4 meseca

A kako ti možeš znati kad će se i da li neko povrijediti?Sada je takva situacija da su trojica bekova povrijeđeni, šta bi trebali, da imamo 10 bekova u rezervi.Nevjerovatno šta sve ovdje pišu.Kao da odlični igrači stoje u redu i čekaju da se neko povrijedi pa da odmah dobiju angažman.
J

Junker

pre 4 meseca

Bice pakleno tesko sacuvati prvu poziciju. Danas nema ko da igra, posle za derbi bez Nedovica i verovatno Topica, jos nas ceka gostovanje u Moraci.
S

Svi u Arenu

pre 4 meseca

SVI U ARENU DA POMOGNEMO,OVAJ MEC NAM JE VRLO BITAN ZBOG TABELE,DELIJE SVI U HALU!
S

Silvana

pre 4 meseca

ajde Jago pokazi da moze da se ozbiljno racuna na tebe!