""
""

Diao šalje poruku podrške: Verujem u Srbiju, ide u Rio!

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.06.16. | 13:05

"Znam da nas u Manili čeka jak turnir, ali moramo da odemo dalje", nadovezao se Parker

Gotovo punih sat vremena pošto je spuštena zavesa na drugi pripremi okršaj Srbije i Francuske u Kombank Areni domaći novinari dobili su šansu da razmene nekoliko reči sa dve najveće zvezde Galskih petlova. Naravno, u pitanju su Toni Parker i Boris Diao. Na terenu majstori igre pod obručima, van istog vešti u pokušajima da sakriju trag i umaknu reporterima na licu mesta. Ipak, nije im pošlo za rukom.

Izabrane vesti

Kada je shvatio da nema previše izbora Diao je zastao i u prijateljskom tonu sumirao utiske posle dvoboja sa selekcijom Aleksandra Đorđevića
"Bile su to dve vrlo teške, ali dobre utakmice. Znamo da Srbija igra kvalitetnu košarku, zato su to bile dve jake provere za nas. Pripreme smo počeli kasno, ali dobri smo bili", smatra Diao.

Ipak, ne smatra da bi to moglo da predstavlja problem za ekipu pred odlazak u Manilu.
"Ne, nikako. Evo, u duelima sa Srbijom smo videli da smo spremni da igramo kvalifikacije, tako da situacija nije loša".

Što se tiče šansi Orlova da se nađu u Riju, Diao je bio prilično jasan.
"Srbija izgleda dobro, mislim da je spremna za kvalifikacije. Verujem da će obezbediti vizu za Rio".

Nedugo za krilnim košarkašem Sparsa na vratima se pojavio i Toni Parker, koji je iskusno pokušao da izbegne susret sa novinarima.
"Čekajte, vi ste novinari", zastao je nasmejani Parker, a kada je dobio potvrdan odgovor poručio je:
"Pa, razgovor s novinarima je završen, ljudi. A ja sam mislio da hoćete fotografiju", zasmejao je sve oko sebe as San Antonija.

Ipak, pristao je da odgovori na dva kratka pitanja.
"Bila je ovo dobra utakmica. Dosta nas nije igralo dugo vremena. Evo, prvi ja nisam bio na terenu skoro mesec dana, a ipak smo odigrali odličan meč. Srbija je slavila u produžetku, ali  jako srećan zbog timskog pristupa igri", rekao je Parker i istakao da Francuska mora da obezbedi plasman u Rio.
"Jednostavno moramo da se kvalifikujemo, nema druge. Znam da nas u Manili čeka jak turnir, ali moramo da odemo dalje", bilo je sve što je Parker rekao pre nego što je odjurio u autobus.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Toni ParkerSrbijakošarkaška reprezentacija Srbijekošarkaška reprezentacija FrancuskeBoris Diao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara