Dinamik savladao Borac

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.02.19. | 20:39

Čačani i dalje sigurni na vrhu KLS

U petak umalo šokantni trijumf nad Crvenom zvezdom, u ponedeljak pobeda nad Borcem. Dinamik je slavio u velikom derbiju Košarkaške lige Srbije pošto je na svom terenu bio bolji od prvoplasiranog tima takmičenja sa 63:51. 

Utakmica se rešavala u poslednja četiri minuta. Posle rezultata 45:45 Mirko Đerić pogodio je važnu trojku, posle čega je uzvratio Radovan Đoković sa penala, ali onda je Borac zapao u probleme, zbog kojih je Dinamik brzo otišao na devet poena viška (56:47). Od trojke Dušana Beslaća, preko pogodaka Vuka Vulikića, do nove Đerićeve trojke posle koje je Borac izgubio trku. Tačku na trijumf stavili su odlični Miloš Glišić i Petar Rakićević.

Izabrane vesti

Najefikasniji igrač Dinamika ipak je bio Dušan Kutlešić sa 12 poena, dok je Rakićević imao 10 poena i osam skokova. Glišić je, zanimljivo, za nešto više od 29 minuta na parketu uputio samo dva šuta iz igre, a svih šest svojih poena ubacio je sa penala. Imao je i sedam uhvaćenih lopti i tri asistencije. Kod gostiju Nikola Kočović je imao 14, Radovan Đoković 13, a Ivan Gavrilović 12 poena.

KLS 

Dinamik - Borac 63:51
/Kutlešić 12 - Kočović 13/


tagovi

Borac ČačakDinamik BeogradDušan KutlešićKošarkaška liga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara