Komentari na vest

Divac o Jokiću: Bilo bi sjajno da zaigra u Parizu, da vidimo kako će da reaguje posle sezone

D

Dajvak

pre oko 2 meseca

Sve zavisi od kobile.
D

Divac V

pre oko 2 meseca

Već zna da će Joker sigurno igrati ukoliko bude fit. On je jednostavno ko svi mi Bačvani. Polako langzam.. Ih ta nemojte kasti
г

гост 1312

pre oko 2 meseca

Све је то супер, али у којој земљи је херој? Један од најбољих икада, тренутно можда и најбољи на свету, али га у овој земљи велика већина баш нешто и не симпатише јер позиве за репрезентацију игнорише, а подршку странци не заборави да да! Мене што се тиче, а не кажем да сам нешто битан у опште, ни не треба да игра!
L

Laki92

pre oko 2 meseca

Naravno da će igrati, igraće svi, posto Amerikanci idu u punom sastavu onda nema opravdanja za druge da vrdaju...
n

nadrealnooo

pre oko 2 meseca

Ovoga puta opravdanja nema,sve sto valja i hoda zemljom a igra kosarku ce da bude na Olimpijadi,tako da opravdanja nema. Sem teska povreda pa ne bude mogao da igra. Ostalo nista ne dolazi u obzir i nije opravdanje.
И

И

pre oko 2 meseca

Jedno bi bilo korektno. Da kaže na vreme. Da ne bude opet do poslednjeg časa "ne znam", "videćemo" i onda nas ispali u poslednjem minutu. Pošteno bi bilo reći na vreme.
S

Saša_PFC

pre oko 2 meseca

Sumnjam da ce dozvoliti ovaj put da neigre...pre svega to je najveca smotra sporta i celog Sveta.Dolaze Amerikanci u najjacem sastavu i naravno sa se i tamo u ĺjavnosti komentarise....kao i cela Evropa pa i sve reprezentacije Sveta.Siguran sam da ce nastupiti i tu uopste nema dileme...uzmimo i faktor naseg mentaliteta...kada bi izostao ovoga puta boo bi najpocenjeniji sportista ikada u Srbiji a to nece dozvoliti.Jasno je da je i Djokovic iskoristio ovaj susret da razgovara i nadje nacin da ga ubedi a to je neosporno da ce Đoković i uspeti.Sta reci a nedoci na nesto sto sportisti sanjaju kroz celu svoju karijeru.
И

Иван

pre oko 2 meseca

Јокић је у мају рекао да неће моћи да игра због физичке исцрпљености, а то “нећкање” је била Пешићева и Даниловићева игра, на огромну Јокићеву штету!!!
g

gostiVAR

pre oko 2 meseca

bilo bi sjajno da dodje u gnezdo orlovo, biće šta nam ramon da