Foto Reuters
Foto Reuters

Divac verovao u Beglija, a Beglijev otac više ne veruje Kingsima

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.01.21. | 10:18

Otac igrača Sakramenta javno zatražio od Skaramenta da mu trejduje sina

Marvin Begli Mlađi, otac Marvina Beglija Trećeg, zatražio od Sakramenta da trejduje njegovog sina.

Izabrane vesti

"Sakramento, molim vas da što pre trejdujete Marvina Begija Trećeg", napisao je otac na Tviteru. Nešto kasnije obrisao je molbu koja je iznenadila košarkaški svet, ali je onda napravio novi "dribling" retvitujući tvit u kome je slika njegove molbe, što je dodatno dolilo ulje na odavnu upaljenu vatru.

Naime, Kingsi, na čelu sa tadašnjim generalnim menadžerom Vladom Divcem su 2018. godine, na možda najboljem draftu od 2003, kao drugog pika izabrali najmlađeg Beglija ispred između ostalih Luke Dončića i Treja Janga.

Dok su se njih dvojica, boreći se sa najvećim zvezdama, u poslednje dve sezone neverovatnom brzinom probijali ka NBA sazvežđu, nametnuvši se kao lideri generacije, a mnogi očekuju da, kada dođe vreme, uđu i u Kuću slavnih, naravno, prethodno ovenačani mnogim individualnim priznanjima, pa i titulama, Begli se borio sa povredama i formom.

Trpela je srpska legenda direktne i indirektne pritiske zbog Beglijevog neupečatiljivih i čestih bolovanja, Na kraju, indirektno je i platila ceh, jer je kompletan menadžment letos otišao iz franšize, a Begli ostao. Nova uprava se ponadala da bi bar nešto mogla da izvuče iz mladog krilnog centra, ali je on i ove sezone nastavio igrački da luta...

"Ne slušamo ništa od toga. Mi smo unutar ovih zidova, u svlačionici i zajedno smo u svemu ovome. Kao što uvek kažem, dobro ili loše, šta god ljudi govorili, moramo da učinimo sve što možemo da to ne utiče na ono što ovde pokušavamo da radimo", nije želeo trener Kingsa Luk Volton da komentariše pisanje Beglijevog oca koji je eksplicitno pojasnio da nije srećan izdanjima sina, a ni sredinom u kojoj igra.

Nije srećan ni sin koji igra statistički najlošiju sezonu, s prosekom od 11,8 poena i 7,6 skokova na pet mečeva.

Očigledno je da ni Kingsi nisu srećni s njim, ali je sada pitanje koji tim bi eventualni trejd, osim Beglija mogao da usreći...



tagovi

Luk VoltonVlade DivacSakramento KingsMarvin Begli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara