Dejan Davidovac (©Star Sport)
Dejan Davidovac (©Star Sport)

Dobra vest za Zvezdu - Davidovac nema koronu

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.03.21. | 13:44

Ali svakako ne putuje za Atinu, kako je ranije i najavio Mozzart Sport

Košarkaši Crvene zvezde nakon vezanih pobeda nad Himkijem, Partizanom i Cibonom, putuju u petak u Atinu gde ih u dvorani OAKA očekuje meč 30.kola Evrolige protiv Panatinaikosa

Petak, 20.00: (1,25) Panatinaikos (17,0) Crvena zvezda (4,40)

Izabrane vesti

Dobri rezultati Crvene zvezde u poslednje vreme dobijaju na značaju zbog činjenice da su izvojevani uz dosta problema koje je trener Dejan Radonjić imao sa sastavom, uklapanjem igrača koji su bili dugo van terena (Volden, Rit, Nnoko, Hol), svakodnevnim povredama (Dobrić, Uskoković) i bolestima (Davidovac). U petak će svakako Zvezda biti na ozbiljnom ispitu protiv ekipe koja uz novog trenera i dobra pojačanja igra sve bolje. 

"Idemo u Atinu da odigramo najbolje što možemo, da budemo konkurentni protiv tima koji je u dobroj formi, odigrali su dobar meč protiv Makabija i u domaćem prvenstvu su bili superiorni. Dobili su veliko pojačanje u Hezonji, Ti Džej Brej je takođe stigao, novi trener Odet Kataš je tu i to su krupne promene u odnosu na tim sa kojim smo igrali prvu utakmicu u Beogradu", kaže Radonjić i dodaje:

"Što se nas tiče, Davidovac je bolestan, doba vest je da nije korona u pitanju i on ne putuje sa nama, svi ostali idu za Atinu". 

Trofejni stručnjak podseća da se Crvena zvezda nalazi u ritmu od četiri utakmice u sedam dana, jer posle trijumfa u večitom derbiju i nad Cibonom slede Panatinaikos u petak, i Budućnost u Podgorici dva dana kasnije.

"Raspored je takav, 12 mečeva u martu, ali stvari gledamo drugačije, od danas do poslednje utakmice u regularnom delu ABA lige, a to je 19. april, čeka nas 12 utakmica. Svesni smo da je ritam izuzetno naporan, u sedam dana igramo četiri utakmice koje su intenzivne i bitne, što iziskuje mnogo napora. Uspeli smo da budemo dosta dobri u poslednjim utakmicama, a ono što nas uvodi u razmišljanje je situacija oko povreda, bolesti… Jednostavno, već sam o tome pričao, predugo to traje, ali idemo u Atinu, tome smo okrenuti i o tome razmišljamo sada".

----------------------------

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.

----------------------------

Centar crveno-belih Ognjen Kuzmić igrao je svojevremeno za ekipu Panatinaikosa, i dobro poznaje klub iz Atine.

"Nema mnogo priče, spremamo se, radimo, ekipa Panatinaikosa ima odlične igrače, dobra ekipa, tu smo da damo sve od sebe i da se borimo. Njima ta utakmica u petak dosta znači, tim koji je popunjen na svim pozicijama, koji je doveo i neke nove igrače u međuvremenu, novi je i trener Kataš. Naše je da odigramo što bolje i da damo sve od sebe", rekao je Kuzmić.

Odmah po završetku utakmice u Atini, crveno-beli putuju u Podgoricu, gde ih već u nedelju čeka derbi ABA lige.



tagovi

Dejan DavidovacOgnjen DobrićDejan RadonjićKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara