Ognjen Jaramaz (©MN Press)
Ognjen Jaramaz (©MN Press)

Dobre vesti iz Kaunasa: Trenirali Jaramaz, Naneli i Ledej

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.12.23. | 20:43

Ostaje da se vidi kako će u četvrtak Željko Obradović da rasporedi minutažu

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Kaunasa)

Trajala je još od kraja utakmice sa Studentskim centrom neizvesnost oko zdravstvenog stanja Ognjena Jaramaza, Džejmsa Nanelija i Zeka Ledeja, Željko Obradović je potvrdio da svi oni imaju određene probleme. Ipak je mutne oblake rasterala slika sa beogradskog aerodroma kada su se na letu za Kaunas pojavili svi oni, što je dalo određene naznake da bi mogli da se nađu u konkurenciji za duel sa Žalgirisom u četvrtak od 19 časova.

Izabrane vesti

Ono što je viđeno na treningu u Žalgirio areni definitivno daje utisak da će Jaramaz, a pogotovo Naneli i Ledej biti spremni za važno gostovanje protiv litvanskog velikana. Naime, svi oni su večeras normalno trenirali, pa je realno očekivati ih u sastavu. Ali, ostavićemo dozu rezerve, dok ne budemo videli protokol za meč, kao i to kako će i kome Željko Obradović podeliti minute.

Podsetimo, Jaramaz je krajem treće četvrtine duela sa Studentskim centrom iskrenuo skočni zglob desne noge i prve prognoze nisu bile dobre pošto se moglo čuti da nije mogao da se osloni na nogu. Obradović je dan pred put za Kaunas rekao da sigurno neće trenirati, tada je otkrio da probleme imaju Naneli i Ledej. Prvi je imao smanjenu minutažu u meču koji je Partizan Mozzart Bet dobio rutinski. Obojica se ipak dobro osećaju, radili su sa saigračima, što otklanja svaku dilemu.

MAKSIVITIS SE RASPRIČAO O PARTIZANU

Partizan Mozzart Bet u meču koji se igra od 19 časova u Žalgirio Areni ipak neće moći da računa na Aleksu Avramovića, Frenka Kaminskog i Uroša Trifunovića, svi zbog povreda.





tagovi

Ognjen JaramazDžejms NaneliZek LedejKK PartizanPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara