Ognjen Dobrić (©MN Press)
Ognjen Dobrić (©MN Press)

Dobrić: Manje da se bavimo kalkulacijama, više stvarima na parketu i šta treba da radimo

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.03.23. | 22:08

“Zašto su se dešavali padovi u igri – ne znam. Više ih nema i nadam se da ih neće ni biti jer sada ide ono najbitnije, borbe za trofeje“

Uspeo je Luka Vildoza da probije barijeru i odigrao dobar meč u napadu čime je značajno doprineo pobedi nad Valensijom, a svoje veče imao je i Ognjen Dobrić.

Zvezdin šuter je utakmicu završio kao drugi strelac sa 16 poena, a posle utakmice rekao je da je važno da se ekipa podigla pred ključni deo sezone.

Izabrane vesti

“Super, jako bitna pobeda za samopouzdanje. Igrali smo dobro svih 40 minuta, nismo imali padove kao u nekim ranijim utakmicama. Bilo je energije, vidljivo kako smo imali dobru igru na obe strane. Zasad mislim da smo poslednje dve utakmice odigrali bez greške, ne znam da li se nešto promenilo, ali smo više fokusirani na teren, na ono što se dogovorimo sa trenerom na treninzima“, rekao je Dobrić i dodao:

“Zašto su se dešavali padovi u igri – ne znam. Više ih nema i nadam se da ih neće ni biti jer sada ide ono najbitnije, borbe za trofeje. Ovako treba da izgledamo, ovakvu energiju i koncentraciju da pokazujemo na svakoj utakmici“.

Utakmicu je iz prvog reda pratio Novak Đoković...

“Uvek je posebna inspiracija kada Novak dođe, mnogo nam znači uvek kada dođe i bodri nas. Dao nam je vetar u leđa, kao i publika koja je bila sjajna“.

Virus je protutnjao kroz svlačionicu, Nemanja Nedović je zato morao da proputi meč sa Valensijom, a hoće li biti svežine za dva dana u Francuskoj protiv Asvela (petak, 21.00)?

“Imamo dan da se oporavimo i odmorimo, da se spremimo za meč, pa da idemo u Francusku sa ciljem da pobedimo. Ne razmišljamo o kalkulacijama za nastavak priče za četvrtfinale, idemo da pobedimo svaku utakmicu. Matematički, neke šanse postoje, ali ne razmišljamo o tome. Kada smo fokusirani na teren i igru, sve je mnogo bolje. Manje treba da se bavimo kalkulacijama, već da razmišljamo o tome šta treba da radimo“.



tagovi

Ognjen DobrićKK Crvena zvezdaEvroliga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara