Dobrić i Davidovac (©Star Sport)
Dobrić i Davidovac (©Star Sport)

Dobrić spreman, Davidovac neizvestan za Budućnost

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.03.21. | 12:11

Dobra i loša vest za Crvenu zvezdu

Crvena zvezda u petak ujutru putuje za Atinu gde je čeka gostovanje Panatinaikosu, a za taj susret moći će da računa na Ognjena Dobrića, ne i na Dejana Davidovca, nezvanično saznaje Mozzart Sport.

Petak, 20.00: (1,25) Panatinaikos (17,0) Crvena zvezda (4,40)

Izabrane vesti

Kako se može čuti, povreda mišića koju je Ognjen Dobrić zaradio u derbiju nije ozbiljnije prirode i on će biti na raspolaganju Dejanu Radonjiću za Panatinaikos i kasnije Budućnost, što je mnogo važnije. I to je dobra vest.

Loša vest glasi – Dejan Davidovac zbog zdravstvenih problema neće biti u avionu za Atinu, a iz istog razloga neizvestan je i za derbi ABA lige protiv Budućnosti, što je daleko veći problem u ovom trenutku. Davidovac je jedan od ključnih igrača Crvene zvezde od povratka Dejana Radonjića na klupu i kao takav njegov izostanak biće i te kako osetan.

-----------------------

Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi uplate depozita i isplate dobitaka - svakog dana biće dostupni od 08 do 22, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDE.

-----------------------

Davidovac je od početka Radonjićevog drugog mandata ubeležio samo tri jednocifrene partije u trinaest utakmica Evrolige. Sada je na proseku od osam poena, mada je na 11,4 poena od smene trenera. Uz to beleži još 2,1 skok, te je na 43 odsto sa distance. U periodu kada su petorica Zvezdinih prvotimaca kuburila s virusom korona Davidovac je izrastao u nosioca igre zajedno s Džordanom Lojdom, pa je tako bio među najzaslužnijima za osvajanje Kupa Radivoja Koraća i pobede u oba večita derbija tokom poslednjih mesec dana. Više o njegovom eventualnom povratku u tim za meč protiv Budućnosti znaće se posle Atine.

Podsetimo, Zvezda gostuje Panatinaikosu u petak od 20 časova u OAKA Areni, dok u nedelju ide na noge najvećem konkurentu za prvo mesto na tabeli – Budućnosti. I ta utakmica se igra od 20 časova. Budućnost je u ovom trenutku tim s najmanje poraza u ABA ligi posle Zvezde koja je samo dva puta poklekla, jednom upravo od Plavih u Beogradu. Zvezda ima dva, Budućnost poraz više...



tagovi

Dejan DavidovacOgnjen DobrićKK Crvena zvezdaEvroligaJadranska liga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara