Komentari na vest

Dok igra poezija, kad ga nema rasulo: Jokićev dabl-dabl za poluvreme bez podrške, Klivlend slavio u Denveru

c

crnaovca

pre preko 2 godine

ne zanima nas jahač

Delija

pre preko 2 godine

Ovaj ne zasluzuje ni slovo u nasim medijima! Bolje i draze mi je da citam o Sadiku i procentima! Nego za ovog lika. Hvala pozdrav!
M

Momak

pre preko 2 godine

Ima tamo problema u svalcionici, MPJ je vidno nervozan ulogom, a to sto ga blamiraju u odbrani ignorise vec trecu godinu. Davanje max ugovora MPJ ce im se obiti o glavu, ocigledno da decko hoce da bude zvezda a ne igrac zadatka, i to nikakve pare ne mogu da promene. Jokic je tamo sidro, ali morace i on malo da podvikne i pokaze neku emociju, jer izgleda depresivno na terenu i to prenosi na saigrace. Jedina svetla tacka mi je onaj ruki Hajland, on moze da bude ta varnica.
T

TNT

pre preko 2 godine

Imaće više vremena za reklame i konje. Pošto ni u plejof ekipa mu ući neće.
N

Noleeeeeee

pre preko 2 godine

Markanen ga unistio. Ono zakucavanje preko njega. Spremao se citavo ljeto za poster

NeregistrovaniGrobar

pre preko 2 godine

Žena ti se porodila i bilo bi zaista lepo da sad zaigraš za repku ponovo. Ako ti cilj nisu samo pare, ništa šta osvojiš u NBA tvoj narod neće ceniti kao medalje sa nacionalnim timom. Jednog dana će se dete ponositi tim medaljama, a NBA je cirkus i to "takmičenje" retko ko ceni.
Z

ZzzRrr

pre preko 2 godine

Za sledeće veliko takmičenje čuva dete, žena počinje da radi
G

Gostujući

pre preko 2 godine

Veće ga ne cene al sam je tome kriv.
d

d.g.

pre preko 2 godine

Nikad se nece uklopiti u reprezentaciji niti pruziti deo onoga sto pruza za klub. On je malodusan i u klubu. Zamisli kakav ce biti u reprezentaciji kad igra pod pritiskom javnosti i na silu. Zakucava loptu a konji mu u glavi.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Žali bože ekipe u kojoj Jokić igra.Prosto je neverovatno da niko od igrača Denvera osim Jokića ne napreduje a pojedinci igraju sa njim 4-5 godina...Dva napada Denvera pokazuju koliko su ti igrači očajni,prvi Jokić pronalazi samog Kampaća na šutu za tri ovaj sam ko duh promašuje ceo koš,u sledećem napadu Jokić pronalazi samog Gordona na šutu za tri,isto sam ko duh jedva da je lopta dodirnula obruč,o ostalim napadima da ne govorim.Dobro Jokić ima živaca sa kim sve igra,čovek ih pronalazi same a oni nisu u stanju pogoditi ni sa distance,a često i polaganja promašuju,dovoljno je pogledati broj asistencija Jokića i sve vam jasno.Imaš igrača koji može skoro svaku utakmicu da postigne 30 poena,gradiš oko njega igru a ne dovodiš pojačanja pritom očekuješ neki rezultat a igrači ne napreduju,nigde veze...Nije mi jasan ni trener Denvera koji nema plan b pogotovo kada Jokić nije u igri,4-5 godina Denver igra istu igru i on to ništa ne menja.Dzaba i dobra odbrana kada napad ne funkcioniše.
d

dacchadottore

pre preko 2 godine

zdravlja . . . Ostalo ćemo lako . . . ¯\_(ツ)_/¯