Đorđević: Velika šteta za Milosavljevića... Lučić za pet dana uz nas, pratimo Teodosićevo stanje

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.08.19. | 22:29

Selektor zadovoljan igrom i pobedom nad Italijom

Odličnim izdanjem protiv Italije Srbija je potvrdila veliki uspon forme na nešto manje od dve sedmice do početka šampionata u Kini.

Srbija je s pola gasa pregazila Azure, mada je bilo očigledno da igra može i dodatno da se poboljša. 
"Iz odbrane smo krenuli u utakmicu, odbranom smo je završili", jasan je Aleksandar Đorđević kada je u pitanju formula ubedljive pobede.

Izabrane vesti

Naravno, zbog svega mora da bude zadovoljan.
"Ima naznaka dobrih stvari. Još moramo da bolje prepoznajemo prednosti kada imamo naše visoke igrače u igri i te situacije treba još bolje da koristimo".

Uprkos ubedljivim igrama protiv Turske, a pogotovo Italije, selektor se osvrnuo na tešku povredu Dragana Milosavljevića i njegov izostanak sa Svetskog kupa.
"Dobar turnir za nas, ali i veliki peh što je 'duh' ove ekipe, igrač koji je primer ponašanja i odnosa prema igri i timu, Dragan Milosavljević doživeo povredu zbog koje će propustiti Svetski kup".

Kada su u pitanju ostali rekonvalescenti, Đorđević je vrlo optimističan. Pogotovo po pitanju stanja Vladimira Lučića.
Imamo još 13 dana do početka Mundobasketa, u Beogradu su dvojica igrača na koje računamo. Lučićev oporavak napreduje dobro i očekujemo da će on za pet-šest dana biti spreman da nam se pridruži, a Teodosiću sledi nova magnetna rezonanca i analize i situaciju sa njim pratimo iz dana u dan”. 

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara