""
""

Dosta je bilo čuda: Trabzon neprepoznatljiv protiv moćnog Efesa i raspoloženog Krstića (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.05.15. | 20:40

Bivši kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić bio je baš raspoložen za igru, pošto je postigao 13 poena, dok je Dario Šarić na to dodao još 13 poena

Košarkaši Efesa napravili su prvi i veliki korak ka plasmanu u finale plej-ofa turskog šampionata. Pivari, koje trenira Dušan Ivković, na svom terenu u Istanbulu su ubedljivo pobedili ekipu Trabzona sa 85:56 (18:12, 23:12, 14:6, 30:16)

Izabrane vesti

Polufinalna serija igra se na tri dobijene utakmice, sledeća je u nedelju, takođe u Istanbulu, a potom je 3. juna na programu duel u Trabzonu. Ako bude potrebe, četvrti meč se igra 5. juna takođe u gradu na Crnom moru, a majstorica je predviđena za 8. jun u Istanbulu.

Ipak, kako je večeras igrao Ivkovićev tim, sva je prilika da bi ovaj polufinalni duel mogao da se završi čišćenjem, pošto ni u jednom trenutku Trabzon nije pokazao da bi mogao da napravi iznenađenje.

Bivši kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić bio je baš raspoložen za igru, pošto je postigao 13 poena, dok je Dario Šarić na to dodao još 13 poena.

Efes je goste iz Trabzona uspešno lomio pre svega dobrom igrom u odbrani, a tu se posebno isticao bivši krilni centar Partizana Stefon Lazme.

Jedina dilema do kraja utakmice bila je sa kojom razlikom će Efes da zabeleži pobedu. Novica Veličković postigao je samo dva poena za ekipu Trabzona.

(FOTO: Youtube printscreen)


tagovi

TurskaTrabzonNovica VeličkovićNenad KrstićEvropaDušan Duda IvkovićAnadolu Efes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara