Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Doužer: Hteo sam da pobegnem u svlačionicu kada sam video da stadion gori

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.09.23. | 21:24

Partizano Amerikanac i dalje pod utiskom zbog meča sa Fuenlabradom

Nije Partizan Mozzart Bet previše menjao ekipu za novu sezonu. Jezgro tima koji je pravio uspehe prošle je ostao isti, ali stigla su dva NBA igrača od kojih se mnogo očekuje - Pi Džej Doužer i Frenk Kaminski. Iako se obojica navikavaju na sve zahteve Željka Obradovića i evropske košarke, čini se da je Doužer već oduševljen odlukom da dođe u Beograd.

On je u razgovoru za medije iz Denvera gde je igrao pune tri sezone sa Nikolom Jokićem istakao da je za sada sve na najvišem nivou u crno-belom taboru. Naravno tema razgovora je bio Željko Obradović.

Izabrane vesti

"On je neverovatan čoveče... Kada su svi čuli gde idem, rekli su mi da je to najbolje mesto za mene. Osim navijača, grada, rad sa najboljim trenerom Evrope je blagoslov. Imam mogućnost da to vidim iz prve ruke i da shvatim da je on drugi tip trenera koji zna igru kao malo ko".

Nezaobilazno je bilo pomenuti Nikolu Jokića sa kojim je delio svlačionicu kada je sa uspehom nosio dres Nagetsa.

"Kada sam mu rekao gde idem. Odmah me je zvao. Bio je uzbuđen zbog mene. Rekao mi je da će mi svi dočekati raširenih ruku, da su navijači najbolji na svetu. Oni žive za taj hajp. On je bio super uzbuđen i učinio je da se i ja tako osećam".

Već je Doužer osetio delić onoga što ga očekuje u Beogradu. Kompletna Evropa je bila fascinirana atmosferom protiv Fuenlabrade na stadionu Tašmajdan. Bila je to samo jedna pripremna utakmica, ali ona je bila idealan pokazatelj za Pi Džeja.

"Ne može se ni sa čim uporediti. Saigrači, treneri...Svi su mi rekli da su navijači najbolji i najluđi. Ali, iskusiti to, kako sve to izgleda, zvuči... Blagosloven sam što sam ovde i što imam šansu da igram. Oni su "zapalili" stadion, pomislio sam da treba da pobegnem, pravo u svlačionicu. Nisam znao šta mi se dešava. Bio sam zbunjen. Neverovatno iskustvo. Imam poster svog zakucavanja, to je najbolja fotka koju imam iz igre. Deluje kao da ima filtera i nekog svetla. Ludo, čoveče".

Do sada se nije previše upoznao sa glavnim gradom Srbije.

"Nisam mnogo istraživao. Odmah smo počeli da treniramo, bili smo na paplanini nedelju dana. Čuo sam samo dobre stvari. Dobar grad, neverovatni resterani", dodao je novi član Partizan Mozzart Beta.



tagovi

Pi Džej DoužerKK PartizanŽeljko ObradovićNikola Jokić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara